Som kunde hos Ejby

Vi tager hånd om dit boligsalg

Som kunde hos Ejby, får I meget mere end en mægler med fokus på boligsalg. Vi er et uafhængigt ejendomsmæglerteam, hvor tillid og god kommunikation med vores kunder er fundamentet for vores samarbejde.

Hos Ejby er vi erfarne mæglere der har specialiseret os i forskellige boligtyper. Det betyder, at vi kan tilbyde jer den bedst mulige rådgivning med udgangspunkt i lige netop jeres boligtype. Samtidig har vi et unikt lokalkendskab og et uvurderligt køberkartotek, og derfor er lange liggetider en sjældenhed hos os. 

Tryghed og fleksibilitet

Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge igennem hele processen, og derfor står vi til rådighed for jer. Vi stiller gerne op til fremvisninger uden for normal arbejdstid, også selvom det er lørdag aften. Vi kan som oftest altid kontaktes pr. telefon, også når vi er på farten. Det er vigtigt for os at vi kan være fleksible, så vi kan imødekomme jeres behov.

Markedsføring

Vi tror ikke på udstillingsvinduer, men vi tror på dialog og data. Igennem en unik og målrettet markedsføring af jeres bolig, sikrer vi at den bliver set af den rigtige målgruppe, og bliver solgt. Vi markedsfører jeres bolig ud fra en segmentering af potentielle købere via vores hjemmeside, sociale medier, display, annoncering mv. Samtidig vokser vores køberkartotek hele tiden, og vi har flere købeklare familier der kun venter på at den rette bolig kommer til salg.

Læs mere i
vores magasin 

I vores magasin kan I læse endnu mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at sælge jeres bolig, og hvad I selv kan gøre for at få solgt jeres ejendom

Din bolighandel
fra start til slut

Hver bolig er unik, og det mener vi skal afspejles i salgsprocessen. Når I vælger at sælge jeres bolig igennem os, har vi fokus på at vise og formidle boligens unikke karaktertræk og muligheder.

Vi har delt salgsprocessen op i 8 trin fra den indledende samtale, til jeres bolig er solgt, så I ved hvad I kan forvente igennem processen.

01 - Opstart
02 - Gennemgang af bolig
03 - Foto
04 - Salgsopstillingen
05 - Salget
06 - Løbende salgsstatus
07 - Salg
08 - Solgt


Flere og flere
Sælger hos Henrik Ejby 

Vi oplever at der er flere og flere kunder, der gerne vil sælge deres bolig igennem os, og det er vi glade for. Vi lægger stor vægt på tryghed og dialog, så I får den bedste oplevelse når I skal sælge jeres hjem. Vi gør os umage for at sikre, at jeres bolig kommer ud til mange. Alene på vores hjemmeside www.henrikejby.dk har vi 863.000 sidevisninger om året. Det betyder, at hvis I indgår en formidlingsaftale på 6 måneder med os, så vil jeres bolig blive set ca. 431.000 gange alene på vores hjemmeside.

Bliv klogere på os før du sælger.

Læs om vore metoder, erfaring, markedsføring - og hvad andre kunder siger om ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby.