Velkommen til Grönby i Sverige

Velkommen til det maleriske Grönby i Sverige

I samarbejde med Croisette Sverige, tilbyder vi nu dette charmerende gadehus, der har alt hvad du leder efter i et hjem i Grönby, Sverige! 

Charme & karakter

Her kan du nyde et boligareal på 108 kvadratmeter fordelt på 1,5 niveauer med masser af charme og karakter. 

Nogle af højdepunkterne

Blandt højdepunkterne i dette hjem finder du en smuk spisestue, et moderne køkken
og et fuldt flisebelagt badeværelse. Den hyggelige stue med brændeovn bliver et perfekt sted at slappe af. Udover de sociale arealer er der to soveværelser og muligheden for at lave en tredje.

Omhyggeligt renoveret

Huset er oprindeligt bygget i 1880 og er siden blevet omhyggeligt renoveret og udvidet med sans for detaljer. Du vil sætte pris på den fine balance mellem bevaret originale detaljer og moderne bekvemmeligheder.

Den løvrige og Den private gårdhave/have er et sandt paradis for dig, der elsker udendørslivet. Her kan du nyde en overdækket terrasse, perfekt til sommerfester eller en grillaften med familie og venner!

God økonomi

Med et kontant depositum på 15% kan du have en månedlig omkostning på kun 9.800 SEK om måneden, hvilket gør dette til en meget overkommelig bolig.


Vil du høre mere?

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby for spørgsmål om denne fantastiske svenske ejendom. Eller book en fremvisning.

+45 7199 4760, info@henrikejby.dk