Udlejning Bellevuevej 7

UDLEJET - Stort og smukt restaureret palæ fra 1832

Bellevuevej 7, 4720 Præstø søger lejer. Læs mere om denne smukke villa her. 

Omgivet af privat park og Bellevue Skov

I 1832 stod dette palæ ved Bellevue Skov færdigopført som en tro kopi af Liselund Slot lidt længere mod syd.

Siden har ejendommen været meget igennem. I 1849 - samme år som vi fik Grundloven - blev den blandt andet udvidet med en udsøgt spisestue, en udsøgt vinterstue samt en ekstra etage, så palæet nu er tre gange så stort som sin inspirationskilde på Møn. Endelig i 1864 blev Danmarkshistoriens måske dyreste tilbygning lavet, da en elegant vindueskarnap, hvorunder der er fuld kælder, blev føjet til biblioteket.

I dag tager ejendommen sig prægtig og imponerende ud med alt i den fineste stand og oceaner af plads. Det er næsten ikke til at forestille sig, at stedet i 90’erne gik under navnet ”Spøgelsesslottet” og var truet af nedrivning og forfald.

Ejendommen har herefter været igennem en restaurering der har ført den tilbage til tidligere tiders storhed.

Fakta og økonomi

Ejendomstype

​​​​​​​Boligareal, hovedbygning

Kælderareal

Boligareal ialt

Andre bygninger heraf udhus

Grundareal

Må benyttes til

Kommune

Zonestatus

Varmekilde

Energimærke

Lejeperiode
​​​​​​​
*Udlejes med inventar

Villa

332 m2

281 m2

603 m2

43 m2

8785 m2

Beboelse og liberalterhverv

Vordingborg

Landzone

Oliefyr

D

Udlejes kun for en periode på min. 10 år

Eksklusiv liebhaver ejendom centralt i Præstø - udlejning


Parken omgives i dag som dengang af Bellevue Skov. Fra adressen er der bare fem minutters køretur til Præstøs gode forretningsliv, gamle, charmerende gader og det hyggelige havnemiljø, som lokker mange turister til om sommeren.

Unikt palæ uden avlsbygninger

Som noget højst usædvanligt hertillands skæmmes palæet ikke af omgivende avlsbygninger. I stedet ligger der blot et godt, bindingsværksbeklædt udhus nært ved med yderligere 43 kvadratmeter til blandt andet brænde og anden opbevaring. Udhuset blev opført samtidig med palæet og er ligesom kælderen renoveret i 2019. Der er desuden nye døre og vinduer fra 2017 i palæets stueetage.

Når man træder op ad trappen, ind i hallen og gennem stueetagens to stuer, bibliotek og trappegang, vil man hurtigt få øjnene op for et væld af fine detaljer – som eksempelvis de oprindelige, træpaneler i stuerne og det flotte snedkerarbejde på trappen. De originale plankegulve kan desuden findes i to store stuer en suite, mens der er lyse marmorklinker i hallen og i gæstetoilettet.

To håndlavede kakkelovne står i hver sin stue. Den ene stue har morgensol, havestuen har middagssol, og spisestuen samt køkkenet har solen om eftermiddagen og aftenen. Dagen lang har man en fantastisk fornemmelse af lys og luft med højt til loftet, udsigt til parken og adgang til vinterstuen, som året rundt kan holde en behagelig temperatur. Den lave februarsol finder let vej ind ad palævinduerne, så rummet bliver dejligt lunt, mens den høje sommersol afskærmes af taget.

Yderligere information

Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby er i dag selvsagt ejet af Henrik Ejby. Henrik har været i branchen siden 1986, og er uddannet ejendomsmægler og valuar.

Vi har handlet med ejendomme gennem tre generationer Mæglervirksomheden er oprindeligt etableret af Henrik Ejbys farfar, Hans Ewald Hansen, som dengang var ejendomshandler. Sønnen Per E. Hansen kom til i 1967, og er stadig den dag i dag en vigtig del af forretningen. Med mere end 50 års erfaring i branchen har vi opbygget en uvurderlig viden og et stærkt lokalkendskab, som er et af vores vigtigste kendetegn.

Er du interesseret i at leje en anden unik liebhaver ejendom? Så står Henrik klar til at høre om jeres drømme og behov.

Kontakt Henrik Ejby

Mobil: +45 20 83 63 28

Mail: henrik@henrikejby.dk