Hos Ejendomsmægler Henrik Ejby samler vi på glade kunder

 • Vi er såvel yderst imponeret som taknemmelige over det gode samarbejde vi har haft med Ejendomsmæglerfirmet Henrik Ejby.
  Med Henrik og teamet ved vores side har vi hele tiden oplevet professionalisme med levering af rådgivning af ekstrem høj kvalitet, trygt og tillidsfuldt samarbejde krydret med godt humør.
  Altid nærværende og tilgængelige - et rigtigt vinderhold

  Sælger af Kirsebærvej 2

 • Enestående!! En ejendomsmægler i særklasse, søger man kvalitet, professionel kommunikation & unik engagement, finder man det hos Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby ApS. Med en behagelige og humoristisk tilgang til opgaven, selv i et svært marked, formår teamet at promovere ens ejendom og i vores tilfælde sælge på rekord tid.

  Skulle jeg sælge igen ville jeg bruge Ejendomsmægler Henrik Ejby ApS og hans team hvor end i Danmark jeg skulle sælge.

  Sælger af Østofte Gade 12

 • Vi er Henrik Ejby og hans personale så taknemmelig for deres hjælpsom, professionelle og ikke mindst omsorgsfulde håndtering og salg af vores erhvervsejendom. Vi har haft mange udfordringer med diverse myndigheder, som vi aldrig var kommet igennem uden Jeres assistance og sparring. Vi sender vores varmeste anbefaling til Jer og ønsker Jer kun det bedste i fremtiden. 
   

  Sælger af Toftegårdsvej 1A, Tjørnemark, 4780 Stege

 • Jeg kan på det varmeste anbefale Ejendomsmægler Henrik Ejby som mægler, hvis du skal købe eller sælge din ejendom.
  Her for du den professionelle, sødeste og venligste kontakt, enten personlig eller på mobil, ligesom du altid er i rigtige gode hænder.
  Ligeledes på kontoret bliver du altid taget imod med et smil… Tak for hjælpen.

  Jes Harry Nielsen

 • Det har været en fornøjelse både at købe og sælge gennem jer. Der har været nogle bump undervejs, men det har ikke været jeres skyld, og I har løst dem. Tak for hjælpen

  Sælger af Vejerboden 44 og Engparken 11

 • Vi har benyttet Ejendomsmæglerfirmet Henrik Ejby som mægler på salget af vores sommerhus. Det har været en fantastisk oplevelse, det er dedikerede medarbejdere med høj faglighed. Der har været styr på alle detaljerne. I forbindelse med salget og afslutningen med den nye køber, igen her har det været en fornøjelse at se kvaliteten af arbejdet. Det kan anbefales at benytte Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby, og vi vil gøre det igen uden tøven.

  Jørgen Jensen

 • Vi har fået den bedste behandling med salget af vores hus. Alt til UG. Super skarp pris og fremvisninger i modsætning til forrige mægler. Kun positivt til her fra.

  Kim Storegaard Mortensen

 • Vi kan på det varmeste anbefale Ejendomsmælgerfirmaet Henrik Ejby. Vi havde Samantha Hartmann til at at være mægler på vores hus. Vi havde rigtig mange fremvisninger. Nogle gange flere gange om dagen, og selvom der er langt i mellem firmaet og vores hus. Det betød meget for os. Samantha er rolig oprigtig og meget professionel i sit arbejde. Ingen smarte fiduser men ren gensidig tillid fra start til slut. Tak for at have hjulpet os med at sælge vores hus på små 2 uger.

  Joy Lindholm Lassen

 • Der gøres et fantastisk arbejde hvor ejendomsmægler lytter til sælger/ køber. Henrik Ejby har den rette forståelse for køb og salg af bolig 

  Heidi Rasmussen

 • Det har været en kæmpe fornøjelse af arbejde sammen med Henrik Ejby omkring salget af vores bolig. Vi har helt vejen igennem følt os fuldstændig trygge og vi har haft en meget åben og ærlig dialog. Det har vi sat stor pris på. Henrik arbejder meget professionelt, og følger hurtigt op på alt omkring boligen og salget, til glæde for bade sælger og køber. Vi kan kun give Henrik vores varmeste anbefalinger.

  Rikke Bangild

 • Vi har haft en fantastisk oplevelse/handel med Henrik Ejby Vi stod i en presset situation og vil derfor godt overtage huset hurtigt. Der gik under én måned fra vi kiggede på huset, til vi var flyttet ind Vil til hver en tid anbefale at købe ejendom hos Henrik Ejby.

  Sandra Jensen

 • Jeg vil lige takke mange gange for en god og professionel handel i forbindelse med salget af mit hus. Håber vores veje krydses igen

  Morten Nielsen

 • "Jeg kan forsikre dig om, at I har fået en ambassadør for jeres virksomhed, som på ingen måde vil undlade at anbefale jer, hvor det kan være relevant."

  Sælger af Vordingborgvej 75, 4773 Stensved

 • "Jeg havde en fantastisk oplevelse som sælger og oplevede en autentisk og detaljeorienteret ejendomsmægler, som sikrede et godt forløb"

  Sælger af Færgegaardsvej 89, 3. MF. Vordingborg

 • "Kære Vinni. Selvom du er sælgers ”mand” vil vi gerne takke dig for din nærværende måde at servicere os på ved handelen af Vesternæsvej 2, Bogø."

  Køber af Vesternæsvej 2, 4793 Bogø