Med udsigt over markerne - 166 veldisponerede boligkvadratmeter

Om man tager turen via Vordingborg og Storstrøms-broen eller tager afkørslen fra motorvejen ved Nørre Alslev, er der minimal af køretid, før man lander i Nørre Vedby på det nordlige Falster.

I Nørre Vedby finder man både Nørre Vedby skole og børnehus, idrætshal med cafe, fodboldklub mm. 5 minutters kørsel fra ejendommen finder man ligeledes den større by Nørre Alslev

Rute 760 kører til Vordingborg og Maribo - der er 5 minutters kørsel til Nørre Alslev - som har alt hvad man med rette må kunne forvente af indkøb - der er også svømmehal og andre boldbaner - ligesom der er pendlertog til København samt almindelig afgange med nær og fjerntog.

Strynøvænget er en sidevej til Vigvej, der fører videre "ind i landet" og hvor der samtidig også er masser af små stikveje, der fører en ud til Vålse Vig, som er et inddæmmet område på Falsters nordvestlige del.

Villaen ligger godt tilbagetrukket på den 1.345 kvadratmeter store hjørnegrund, der ikke blot ligger fredeligt, men er samtidig også åben med masser af lys, plæne, pryd og høje træer, der sagte kaster sine skygger ind over haven.

Udover selve villaen hører der også en 55 kvadratmeter stor muret garage med port (ud af de 55 kvadratmeter er de 26 indbygget udhus).

Villaen er det man kalder villa i halvandet plan, med facader i smukke røde sten og taget i betontagsten - der smukt changerer til.

Generelt må man sige, at sælger virkelig har formået at skabe en helt særligt og hyggelig stemning og vi mener, at man stort set kan flytte direkte ind i.

Hoveddøren vender ud mod selve Strynøvænget og entre`en er der naturlige sted, at starte.

Her er stort åbent spisekøkken med elegante hvide elementer, alt i hvidevarer samt åben trappe til 1.salen.

Stuen er åben - går rundt i vinkel med selve køkkenet - der er brændeovn samt udgang til den meget store og sydvendte træterrasse og haven, hvor livet om sommeren leves og naturen ligesom bare kommer meget tættere på og næsten helt ind i stuen.

Lyst flisebadeværelse med kar, børne/gæsteværelse samt klinkebelagt bryggers/baggang med bord, vask, skabe og installation for vaskemaskine og direkte adgang til garagen.

For enden ad trappen til 1.salen ligger det møblerbare og anvendelig repos, med udgang til den store sydvendte tagterrasse med udsigt over de åbne marker.

Her er også brusebadeværelse med skibsgulv, stort soveværelse samt yderligere værelse.

En god og velindrettet villa, hvor der er value for money.