I skovens dybe stille ro - hvor Østersøens bølgeskvulp næsten kan høres

Vil I have ro og fred, Dark Sky og skoven som nærmeste nabo ?.

Med en skøn beliggenhed i det rolige landskab på Vestmøn finder I denne stemningsfulde ejendom på en helt fantastisk naturgrund.

Med 32935 kvadratmeter blandet eng og skov, kan I gå tur på egen grund. Er drømmen at have heste, får eller andre dyr, er der rig mulighed for det.

Der er et rigt dyreliv med rådyr, harer og forskellige vilde fugle.

Ejendommen byder også på en solrig have, der er anlagt med flere terrasser, træer og blomstrende buske. I forlængelse af værkstedet og udhuset er en terrasse, hvor I ved nattetid sidde og betragte det uforlignelige fænomen Dark Sky med tusinde, funklende stjerner.

Familien der sælger ejendommen har været meget passioneret indenfor papegøjernes verden, hvilket stadig kan ses og fornemmes, så skulle interessen være i den retning, er der også her meget at byde på.

Rent faktisk er det vanskeligt med ord at beskrive ejendommen og den fortjener ganske enkelt at blive set og oplevet, for at lade den komme til sin ret - skal der afses tid til også at gå en tur gennem skoven og ud til kysten - som giver en helt speciel oplevelse.

Kun få minutter herfra ligger landsbyen Damme - der ved første øjekast, ligger roligt hen. Den rummer alt hvad der skal til i hverdagen - Brugsen lige om hjørnet, folkeskole og børnehave, Møn Friskole ligger 5 kilometer væk og Bogø kostskole er også nær ved og busforbindelserne er også rigtige gode til både Stege, Vordingborg og Nykøbing Falster.

Et rigt kulturliv findes også i sognet. Galleri 44 med international kunst og Scene1 i Hårbøllehuset, sørger for både musik, foredrag og caféliv. Mange har fundet vej til Vestmøn og bosat sig her, på grund af roen, naturen, kulturen og god infrastruktur, samt kun 5 minutters kørsel til nærmeste lægehus mm.

Hårbølle Strand ligger ca. 7 kilometer herfra, med dejlig sandstrand og klart vand og tæt ved ligger Hårbølle Havn, et lille lokalmiljø hvor man, hvis man er heldig, kan man få frisk fisk med hjem.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden - vent til I oplever den storslåede natur.

Møn ligger ud for Sydsjællands østkyst. Mod nord skiller Ulvsund Møn fra Sjælland, mod vest skiller Grønsund øen fra Falster og i sommerhalvåret sejler færgen Ida, fra Bogø over til Stubbekøbing. Møn er kendt for naturskønhed og pragtfulde badestrande.

Her er kirker med kalkmalerier af Elmelundsmesteren og Geocentret ved Møns Klint er så absolut også en skøn oplevelse, ligesom Nordens første Dark Sky Park ligger på Møn. Nyord, med et certifikat af højeste karat. Dette er kort fortalt et helt unikt sted, i et af Danmarks smukkeste naturområder og Møn er derfor også netop blevet godkendt af UNESCO som biosfære område.

UNESCOS biosfæreprogram samler verden rundt steder med unik natur, hvor befolkningen vil udvikle liv og arbejde i pagt med naturen.

Hovedbyen på Møn er Stege og er kendt som en driftig købstad med gode restauranter og butikker og med lokale produkter. I stege er også sportshaller, svømmehal, fitnesscenter, havn, volden og meget mere - der 18 hullers golfbane ved Præstekilde Hotel.

Selve boligen er ligger nænsomt hen med facader i smukke røde sten, stråtaget er fra 2008, her stor kombineret udhusbygning, med carport til 2 biler, værksted etc. og gemt godt væk, ligger det stor solcelleanlæg, som forsyner ejendommen og de øvrige faciliteter med strøm.

Som sidste ejendom på vejen inden skoven, drejer man sagte ind på grunden og ind på det store smukke parkeringsareal, hvor både hoveddør og bagdør ligger.

Det charmerende ydre går igen i det indvendige, hvor man bydes velkommen i den møblerbare entre, stuen er ligeså hyggelig - med brændeovn, udkig til omgivelserne og trappe til 1.salen.

Her er meget stort køkken/alrum med udgang til gårdhaven, 2 store værelser, elegant badeværelse samt stort bryggers/grovkøkken med trappe op til 1.salen.

På 1.salen er loungeafdeling med kvist og smuk udsigt til landskabet, trappegang, soveværelse, kontor, brusebadeværelse samt repos med kvist og den mest bedårende udsigt til skoven.