Indflytningsklart med gulvvarme overalt og indbegrebet af god stil

Om du nyder morgenkaffen inde eller ude, er det med den samme smukke udsigt over området og det kuperede landskab, der omgiver Nyråd fra forhaven.

Baghaven der vender stik mod syd er lukket og ugeneret, her er masser af plæne, her er flisebelagt loungeområde samt stor træterrasse med direkte udgang fra stuen, hvor hele dagens soltimer kan nydes.

Nyråd er ideel for børnefamilien, og måske netop ejendommen her, der udover at rumme utrolig veldisponerede kvadratmeter også har gennemgået store ombygninger og istandsættelser, så alt nu fremstår i en særdeles flot og indbydende form.

Indkørslen er bred og rummer plads til flere biler og den nye elegante carport fra 2022 på 30 kvadratmeter (hvoraf de 9 kvadratmeter er isoleret værksted) - får ligesom det hele til at give endnu bedre mening og skabe den nødvendige harmoni. Og hvis du tænkte der manglede yderligere opbevaringsplads, findes der i haven også et stort redskabsrum bygget i 2023.

Vejen og området er roligt og den for området kendte stiforbindelse til Vordingborg By - Bakkebøllestien - nåes indenfor ca. 3 minutter på "gå-ben". Desuden ligger huset i tæt afstand fra både skov og strand som kan nås indenfor 10 minutters gang.

Indenfor åbenbarer sig en virkelig venlig og åben bolig med uovertruffet lysindfald overalt.

Sælger købte selv ejendommen i 2019 og der er herefter pågået den helt store renovering, både inde- og udvendigt og naturligvis med gulvvarme overalt.

Husets hjerte er det store og åbne køkken/alrum, der naturligt løber ud i stuen, her er plads til både den lille hyggelige komsammen og de helt store familiefester.

Køkkenelementerne er hvide, af mærket AUBO og her er alt i hvidevarer, som er nyt fra 2020.

Boligen rummer et mindre værelse, stort værelse med indbyggede skabe, fordelingsgang samt stort soveværelse, ligeledes med indbyggede skabe.

Stort flisebadeværelse med bruseniche og elegant fritstående kar.

Udover at være tæt på smuk natur, er der heller ikke langt til badestrand, skole og børnehave, og vil du til Vordingborg, tager det blot fem minutter i bil. Nyråd ligger desuden blot en times kørsel fra København.

Vi syntes selv det er fuldstændig gennemført og når nu muligheden for at erhverve sig en så spændende villa i et meget børnevenlig kvarter - vil du så lade den passere?