Villa på den populære Iselingeudstykning

Området i den østlige del af Vordingborg går for at være noget særligt.

Måske fordi der ikke specielt ofte er noget til salg, men nok også fordi her ligger rigtig mange spændende ejendomme, som hver især kan noget specielt og giver kvarteret noget kant.

Denne villa er opført i rød/brune teglsten og tækket med cementtagsten. Sælger har selv tegnet og fået opført huset i 1986. Alt er i den grad passet og plejet og med en helt særlig stemning, når man træder indenfor.

På den østlige side af ejendommen er der flisebelagt indkørsel, som ender ud i en stor garage med carport, Fra carport kan man altid kan komme tørskoet ind i husets bryggers.

Haven er helt ugenert og rummer alt hvad man med rette må kunne forvente, med stor sydvendt fliseterrasse, samt 2 fliseterrasser ud for køkken/alrummet. Stor græsplæne og en masse pryd, som alt giver lyst til fred og fordybelse.

Peter Linds vej er en blind vej, hvor kun vejens beboere kommer, så der er plads til leg for vejens børn, men også en stor fælles legeplads som ligger ud til områdets skolesti. Børnene kan køre af skolesti ud til Solbakkevej og videre ad cykelsti til DGI-huset med svømmehal og springcenter. Ligesom man kører ad cykelsti til Iselingeskolen og gymnasiet.

Fra ejendommen har du udsigt til marker og skoven der hører til Iselingegodset.

Byen og lystbådehavnen ligger en 10 min. Gåtur væk, ligesom Ore Strand er tæt på.


Ejendommen er opvarmet med fjernvarme installeret i 2022, hvor bryggers blev total istandsat og fremkommer nu lyst og venligt. Fra bryggers med masser af skabsplads, er der adgang til dejligt viktualierum og et gæstetoilet. Fra bryggers stigeadgang til loftet

Stort hvidt køkken/alrum med Höganäsfliser med alle hårde hvidevarer samt udgang til de 2 store terrasser som ligger mod vest.

2 store børneværelser med indbyggede skabe.

Stuen er adskilt af dobbelt glasdør fra køkken/alrum og har flot Jungers asketræsgulv og brændeovn. Udgang til sydvendt terrasse og haven med hyggekroge.

Fra stue adgang til mindre entre, værelse med udgang til terrassen og soveværelse med skabsvæg. Værelse og soveværelse har ligeledes Askeparketgulv.

Entre med godt lysindfald herfra adgang til stort badeværelse med spot i loft og ligeledes med Höganäsfliser. Stor bruseniche og vask/skabsarrangement.

Hvidpigmenteret lofter, hvide døre, klinker og asketræsgulve overalt.

En rigtig dejlig ejendom der er værd at aflægge et besøg.

Ring til mægler for aftale om besigtigelse.