Luksuriøs og arkitekttegnet unika, med egen tennisbane - alt gemt godt af vejen

NY SKARP PRIS - NEDSAT KR. 490.000

Med sine 352 kvadratmeter i eet plan, hvoraf de 110 kvm. er stor integreret garage med 3 el.porte og plads til flere køretøjer - er der intet overladt til tilfældighederne.

Villaen, der er opført i 2013 og ligger gemt godt af vejen på den 6508 kvm. stor grund, midt i Mern by i rolige omgivelser med tilhørende yderligere 225 kvm. stor værksteds/hobby bygning, anvendelig til mange formål samt egen indhegnet tennisbane.

Her meget stor plæne, forsænket solterrasse foran ejendom, prominent indkørsel direkte op til hoveddøren, store terrasser og utrolig ugenert, med udsigt til høje gamle træer, der sagte sender deres skygger ind over grunden.

Her er også yderligere en separat grund, der støder op til hovedejendommen, som ligeledes medfølger i handlen.

Skole og indkøb ligger få 100 meter fra ejendommen og de gode busforbindelser er lige uden for døren.

Mern er en landsby i det Sydsjællandske med ca. 914 indbyggere - ca. 9 km. syd for Præstø - 20 km. nordvest for Stege og 11 km. nordøst for Vordingborg.

I Mern "vil godt hinanden" og her er rent faktisk "bosætningsambassadører" - som står klar til at byde nye beboer velkomne og informere om alt hvad der kan bydes på.

Bussen kører hver halve time - der er ca. 15 min. kørsel til Sydmotorvejen og i stationsbyen Vordingborg kører toget med timedrift.

Med hensyn til villaens indretning henvises til vedhæftede indretningsrids og de mange smukke foto`s, men den fulde oplevelse kommer kun, ved at man er tilstede og kan nyde det hele ved selvsyn.

Af andre detaljer kan bl.a. nævnes, at der til facaderne er brugt stenen der hedder RT 520 Negro,,alle vinduer er med træ/alu og 3 lags energiruder, taget er glasserede tegl, alle inddækninger er udført i zink, så det er nærmest vedligeholdelsesfrit, opvarmningen er varmepumpe (luft til vand) med gulvvarme i alle 352 kvadratmeter, her er hvide fyldningsdøre, hvide gibslofter til kip overalt, smukke fliser og trægulve, cooker og et utal af detaljer og finesser, der skal opleves.

Via det prominent indgangsparti træder man direkte ind i den store kombinerede entre og fordelingsgang, der forgrener sig ud til de fleste rum i ejendommen og samtidig giver et smuk veiw til terrasse med de høje gamle træer som baggrund.

Her er meget stort åben spisekøkken/alrum med smukke køkkenelementer og masser af ovenlys og udgang til terrassen samt en indmuret brændeovn, med gennemgående glas, der fungere som et møbel i halvvæggen ind mod stuen.

Stuen er også lys og åben og den markante filsede væg fra gulv til loft, giver ligesom det hele endnu mere kant.

Via fordelingsgangen der forgrener sig ud til værelsesafdelingen med 3 gode værelser og stort badeværelse med bruseniche.

I den anden ende er der stort soveværelse med skabe, elegant badeværelse med bruseniche, depotrum samt stort bryggers/grovkøkken, med direkte adgang til garageanlægget.

Foruden den anførte hobby/værkstedsbygning har sælger opført en "Lade" som var tænkt for montering af 40 kvm. solceller.

Ydermere kan ejendommen erhverves med Flexbolig status, så den kan anvendes som fritidshus.

Det er uhyre vanskeligt og få alle de mange detaljer og indtryk "ned på papir" - så for den fulde oplevelse, bør I selv komme og opleve denne spændende villa.