Arkitekt Axel Jürgensen har tegnet, alt passer til omgivelserne & uden bopælspligt

Hvis man møder ind med mindsettet - i skovens dybe stille fred og ro - bliver den komplette oplevelse blot endnu mere livagtig og alt kommer til at give mening.

Arkitektur, indretning, materialevalg og ikke mindst beliggenheden, er i bund og grund det de fleste går og drømmer om og når muligheden byder sig her, som en symbiose af det bedste fra alle verdener, hvorfor så ikke bare glæde sig over, at det rent faktisk er muligt og "få" hele "pakken" ?.

Villaen ligger på lukket naturvej - rent faktisk er det stort set ikke muligt at komme meget tættere på alle naturens elementer med skov, åbne vider, dyreliv med mulighed for lystfiskeri, kano- og kajakroning, og så samtidig kan nøjes med at gå ganske få meter, før man står nede i vandkanten, tja så bliver det vel ikke meget bedre.

I disse stormflodstider, er det væsentligt at understrege, at huset ligger omkring 6 meter ( kote ) over normal vandstand.

Rent faktisk har ejendommen aldrig tidligere været "på markedet" - da sælger har boet i ejendommen siden 2000, hvor arkitekt Axel Jûrgensen, kendt for liebhaver ejendomme b.la. i Gl. Holte, tegnede ejendommen ud fra sælgers ønske, med respekt for omgivelserne til det bjergtagende resultat, der står i dag.

Det hele er smukt pakket ind i omgivelserne og haven der vender stik syd får det hele til at virke som et rent refugium.

Villaen er uden bopælspligt.

Og hvad er Nyråd så egentlig for en størrelse. Jo det hele starter ved afkørsel 41, hvor man får et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur, Farøbroen og Storstrømmen.

Du kommer til at bo midt i en sydsjællandsk naturperle, kranset af spændende og varierede skove helt ned til Storstrømmen, og ikke mindst naboskab til Kulsbjerge, med en spektakulær udsigt 107 meter over havet.

Et paradis for naturelskere, lystfiskere, mountainbikers og kano- og kajakroere. I Vordingborg by ligger stationen med timedrift til og fra København. Bussen med hyppig drift imellem Stege og Vordingborg har stoppested lige ud for udstykningen, og adskillige andre steder i Nyråd. Nyråd ligger med sit landsbyagtige præg små 3 kilometer fra Vordingborg, men byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er en bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer. En godt beliggende skole med klassetrin op til 6. klasse, sportshal, boldbaner, børnehave og skovbørnehave i gåafstand og vuggestuer.

Når det kommer til selve indretningen af ejendommen har vi nok den holdning, at billederne taler for sig selv og plantegningen ligeså, men her lidt "i ord" om, hvad man kan forvente.

I stueplanet - der hvor man ankommer til ejendommen, byder den lyse entre velkommen og i forlængelse ligger stuen og køkken - naturligt smeltet sammen, med udgange til den store terrasse og haven.

Køkkenelementerne er i varme farver og naturligvis alt i de bedste hvidevarer og med adgang til grovkøkkenet.

Her er soveværelse med eget badeværelse, seperat gæsteafsnit med værelse og eget toilet - ligesom der i foyeren er trappe op til det forskudte plan med dagligstue og udgang til stor overdækket balkon, hvor såvel udsigt til vandet og naturen kommer helt tæt på.

Fra foyeren er der også trin ned til det andet forskudte plan med stort værelse med udgang til haveniveauet, badeværelse og yderligere trin ned til det næste "level" - (der i B.B.R. står som kælder) med disponibelt rum, teknikrum, bryggers med opgang til haveniveauet, vinkælder bygget i munkesten - alt sammen bundet smukt sammen via det store multirum, ideelt til børnene i alle aldre.

Inden I bestiller en fremvisning, vil vi meget gerne vide lidt om hvem I er og om I - økonomisk - har mulighed for at "løfte opgaven med købet af ejendommen", da vi ikke ønsker at spilde sælgernes og vores tid.

Der er ikke bopælspligt på ejendommen.

Kørselsvejledning: Det anbefales, at man kører via Florkevej ind på Drejerskovvej og ikke som vejledningen viser, når man bruger GPS