Ejendommen TOFTGAARD rummer det meste og kan i den grad "noget"

Hvis man bare køre forbi ude på Alslevvej tænker de fleste sikkert nok - nå det var ikke meget af en ejendom - og det kunne ikke være mere forkert.

Alt det sjove kommer først til syne, når sagte kører op ad den lille alle - til højre om ejendommen og lige så stille kommer det hele til syne og ejendommen kommer til sine rette - pakket godt ind i det gule fra rapsmarkerne, der støder op til på alle sider.

Ejendommen er vel nok det man vil kalde for en 3 længet landejendom, bestående af 482 kvadratmeter stor lade - 328 kvadratmeter stort maskinhus og så naturligvis selve stuehuset.

Historien med de 2 store udbygninger er den, at disse brændte og således blev genopført i 2008 med alle de fordele og bekvemmeligheder - som man med rette må kunne forvente sig at sådan bygninger og ikke kun ideelle til landbruget, men så sandelig også til entreprenøren, håndværkeren eller ham, der bare elsker at have god plads til alle sine spændende biler og muligheden for at kunne arbejde med tingene - uagtet vind og vejr.

Særligt i maskinhuset, som man også kunne kalde garagen er der gjort lidt ekstra, da der her blandt andet er 3 porte, etableret rytterlys, værksted, køkkenfaciliteter, separate bilgarager, delvist udnyttet loft og ja - sådan kunne vil blive ved og ville egentlig bare sige, at mulighederne er fuldstændig uendelige.

Ydermere er der separat udhus, hvor pillefyret fra 2022 er installeret, her er også "back-up-fyr" i form af oliefyr, grovkøkken og bade samt toilet-afsnit.

Udover alt dette er der også selve den præsentable gårdsplads, haveanlægget, terrasse o.s.v. - så alle forudsætninger for det gode liv på landet, er i den grad til stede og i højsædet.

Nogle vil sikkert tænke, jamen hvorfor sælger man dog sådan en fantastisk ejendom - tja - årsagen er ganske simpel - sælgerne har købt ejendommen for at overtage jorden og ligge ind under deres eksisterende landbrug og tilpasset grunden til ejendommen her, så det hele giver mening.

Det kommer sikkert ikke bag på nogen, at vi er på landet, så er man til fred, ro, natur og højt til himlen, er der nok af alle dele. Nogen tænker så sikkert - jamen der må da så være langt til alt - nej det er der faktisk ikke - alt taget i betragtning er der kun ca. 3.5 kilometer til Karise, der udover Østskolen også har masser af andre pasningstilbud, indkøbsmuligheder, og så naturligvis togstationen. Rødvig by og Stevns Klint ligger heller ikke særlig langt væk - så "grib livet - det ligger lige for dine fødder".

Stuehuset fremstår ligesom den øvrige del af bygningssættet i præsentabel og velplejet stand, hvor der både er stueplan, 1.sal og en smule kælder - alt opført på kampestensfundament.

Hall`en byder, via den smukke udvendige trappe og indendørs changerer det flotte gamle gulv, kvartsvingstrappen til 1.salen.

Her er charmerende gamle stuer med stuk, fløjdøre og i "frontspidsen ud mod haven" er der udgang til fliseterrasse og haven.

Her er stort åbent og klinkebelagt køkken/alrum, med alt i maskiner og adgang til stuerne.

Fordelingsgang, 2 værelser, flisebadeværelse med bruseafsnit samt meget anvendeligt - klinkebelagt bryggers/baggang med bord m/vask, masser af skabe, installationer for vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til den lille kælder-del.

1.salen er ligesom det øvrige med god plads, repos er mere end anvendeligt, her er også 2 værelser, disponibelt rum samt yderligere uudnyttet loft, hvor kun fantasien sætter grænser.