Når haven ikke bare er stor - men rigtig stor - 3.209 kvadratmeter

Det kuperede terræn & de lukkede veje skaber harmoni og ideelle forhold.

Når der drejes fra i lyskrydset op mod kvarteret falder roen automatisk på - trafikken på vejen er begrænset og kort efter kommer ejendommen til syne - tilbagetrukket og med den lille skovlund i baggrunden.

Ejendommen er hvad man med rette kan kalde en klassisk vinkelbygget 70`er villa med facader er gule sten - taget er eternit - den store dobbelte carport ligger for enden ad den brede flisebelagte indkørsel og i enden af carporten er der også godt og solidt værksted.

Haven er lukket - det meste er plæne, træer og buske, der danner et naturligt hegn ud mod vejen og naboerne - så der er til og være i haven, ligesom der også en utrolig fliseterrasse eller måske nærmere en gårdhave, hvor man kan nyde solen fra alle verdens hjørner.

En ejendom som kan mærkes og opleves i en hyggelig lille by omkranset af den smukkeste natur. 5 min fra Sydsjællands golfklub med smuk parkbane og skov med ruter til mountainbikes m.m. Byen har adgang til dagligvareindkøb, frisør, blomster m.m., der er skole - Fladsåskolen og børneinstitution ved siden af samt Fladsåhallen som udover diverse sports aktiviteter også rummer en svømmehal.

Mogenstrup danner rammer om en tryg opvækst og hverdag og på kun 8 minutter er du motorvejen.

Byen ligger på sydsiden af Mogenstrup Ås. Den ældste del af byen med kirken ligger nord for Fladsåen op til Åsen.

Kirken og kroen ligger isoleret i det naturprægede område med skovene op ad Åsens skrænter. De ligger samtidig det sted hvor landevejen krydser åen og det er netop her, landskabet er mest karakterfuld.

Syd for åen og vest for landevejen - støder de nyere bydele op til ådalens engstrækninger.

Det kuperede terræn & de lukkede veje skaber harmoni og ideelle forhold.

Boligen er lys - rummene generelt store og giver plads til både flere børn og hjemmekontor.

Køkkenet er hjertet i huset - det er stort - det er åbent - det er hvidt, her er god spiseplads og udgang til den store nord-øst vendt fliseterrasse/gårdhave.

Bryggerset er med klinker - der er bord og skabsplads og plads til vaskemaskinen.

Entre, 3 store værelser, flisebadeværelse med muret bruseniche samt stor lys og kombineret opholds/spisestue med udgang til vestvendt fliseterrasse og haven.

Da ejendommen står tom er overtagelse mulig ret hurtig, så man kan nå at få glæde af alle havens farver og fortræffeligheder.