Hos Ejendomsmægler Henrik Ejby samler vi på glade kunder

 • Vi har solgt vores ejendom, Løgparken i Holmegaard, og købt en anden i Nyråd gennem ejendomsmægler Henrik Ejby.

  Det var en relativt kompliceret sag hvor mange modstridende interesser skulle forenes såvel tidsmæssigt som indholdmæssigt.

  Henrik Ejby har varetaget denne balance med stor konduite og professionalisme fra start til slut og har støttet os hele vejen. Hans tilgang har været omsorgsfuld og med stor forståelse for nødvendigheden af at få alle ting koordineret.

  Hans medarbejdere har hele vejen støttet og hjulpet med at drive processen.

  Vi kan kun anbefale dette selskab og specielt Henrik Ejby.

  Jan Berg - Ms.Ph., M.D. - Sælger & køber

  +
 • Tak til Henrik Ejby og hans team for 1. at sælge min lejlighed og 2. god og tryk kommunikation gennem forløbet.

  Forinden Henrik Ejby og hans team var min lejlighed til salg i en længere periode, hvor det ikke lykkedes at få lejligheden solgt.

  Da Henrik og hans team tog over formåede de at vise og påtale de mange gode kvaliteter lejligheden havde, på en en god og professionel måde.

  Samtidig var jeg, som sælger, trygt og informeret i gennem processen, som jeg sætter stor pris på.

  Hvis du sætter pris på et effektivt, professionelt og trygt ejendomsfirma, så vælg Henrik Ejby.

  En stor tak til jer

  +
 • Vi takker også for det fantastiske samarbejde der har været med ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby ApS

  Det har virkelig været en fornøjelse at Henrik Ejby og hans Team stod for salget af vores ejendom 

  Henrik Ejby og Team har opfyldt alle de forventninger vi havde som sælger.

  De har ringet og skrevet så vi hele tiden kunne følge salget.

  Før Henrik Ejby havde vi en anden ejendomsmægler i 6 mdr og ikke en eneste fremvisning. Henrik Ejby og han's Team har en super fremgangsmåde, så efter kort tid hos dem havde vi fremvisninger og det fortsatte til vi nu har fået solgt i dag. De har hjulpet med alt og der har hele vejen igennem været styr på al papirarbejdet.

  Så alt i alt har vi fra start følt os trygge hos dem.

  Så herfra endnu et kæmpe tak fra de to sælgere af ejendommen Alslevvej 6 Karise

  Sælger af Alslevvej 6

  +
 • Jeg blev anbefalet Henrik Ejby, hvis jeg overvejede at sælge min bolig, hvilket jeg bestemt kun kan varmt videregive.

  Jeg fandt, at vi havde et rigtigt godt samarbejde, ikke kun fordi at lejligheden blev solgt hurtigt til en køber som er et rigtig godt match til “huset”, men fordi Henrik lyttede, hvilket er lidt af en mangelvare.

  Desuden er Henrik der hele tiden. Sendte en mail en søndag aften, tænkte, så er det gjort, og forventede ikke svar førend om mandagen. Der gik 2 sekunder….

  Og sådan har det været hele forløbet.

  Papirarbejdet, som andre også har nævnt, er så tydeligt, og i en perfekt orden, hvilket betyder meget for mig, at der er styr på tingene.

  Hans team er ligeså professionelle, glade og optimistiske mennesker som Henrik, og fotografen Jonas, som også er tilknyttet teamet, er yderst behagelig og ligeså positiv og åben/lyttende.

  Fem stjerner + med stort tak.

  Kan kun anbefales.

  Sælger af Farøvej 4, 4.sal

  +
 • Vi er glade for, at vi valgte Henrik Ejby til, at sælge vores fars hus.

  Det gik nemt, hurtigt og til en god pris.

  Tak for det.

  Sælger af Strandskovvej 16

  +
 • I vores søgen efter et nyt hjem, mødte vi Henrik Ejby for et par måneder siden.

  Næste gang Henrik kontaktede os, præsenterede han os for vores kommende hjem i Nykøbing F.

  Vi er ret imponeret over, at han, på så kort tid, havde spottet hvad vi søgte.

  Vores advokat og bank har rost ejendomsmæglerfirmaets papirarbejde i forbindelse med købet.

  Skal vi købe eller sælge en ejendom, vil vi kontakte Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby – vi har oplevet, at han både er køber og sælgers mand.

  Køberne af Strandboulevarden 6

  +
 • Tak til Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby, Henrik Ejby selv og hans dygtige stab af medarbejdere.
   
  Vi kontaktede Henrik Ejby den 27. december 2023, blot for at snakke lidt om salgsmuligheder, hvis vi ønskede at sætte vores hus til salg. 
  Efter en god snak om muligheder, ringede Henrik tilbage ca 1 ½ time efter mødet og sagde at han allerede havde booket en fremvisning 6. januar 2024.
  Den 6. januar 2024 var der fremvisning og under fremvisning blev vi ringet op, for at høre om vi ville komme hjem og snakke evt. overtagelse med mulig køber.
  Vi aftalte alle formaliteter med det samme og den 13. januar 2024 havde alle parter underskrevet købsaftale.
   
  Vi er virkelig imponeret over hvordan Henrik Ejby og hans team har hjulpet hele vejen igennem og alt er forløbet helt fantastisk.
   
  Vi vil gerne sige tak til Henrik og hans team samt ønske køberne stort tillykke med deres nye hus.
   
  Vi kan klart anbefale Ejendomsfirmaet Henrik Ejby til andre, der gerne vil være i trygge hænder.
   

  Sælgerne af Strandboulevarden 6

  +
 • ”Mange tak for jeres store arbejde med at få solgt Viemose Gade så hurtigt. I har været gode til at holde os informeret om forløbet, og vi vil varmt anbefaler jer til andre”

  Sælgerne af Viemose Gade 64

  +
 • På Henrik Ejbys kontor står et skrivebord med skuffer så dybe, at sager, der ligger længst tilbage, ikke ser lyset i flere år, og tak for det.

  Der udvises respekt, når man som “måske”sælger, siger at ens hus under ingen omstændigheder skal sælges til, hvilken som helst, med mindre det er de helt rigtige, og som vi kan li’. Skæbnen ville, at vi selv kom i kontakt med de nye ejere af vores hus. De kom bare gående forbi og blev totalt forelskede i vores hjem gennem knap 20 år.

  Men Henrik Ejby og hans fantastiske team, har givet os en total oplevelse af de helt unikke. De har sørget for alt, så vi som sælgere var i trygge hænder hele vejen igennem salgsprocessen samt gav os den mest realistiske vurdering af huset. Tak for det.

  Sælger af Balle Strandvej 10

  +
 • Vi er såvel yderst imponeret som taknemmelige over det gode samarbejde vi har haft med Ejendomsmæglerfirmet Henrik Ejby.
  Med Henrik og teamet ved vores side har vi hele tiden oplevet professionalisme med levering af rådgivning af ekstrem høj kvalitet, trygt og tillidsfuldt samarbejde krydret med godt humør.
  Altid nærværende og tilgængelige - et rigtigt vinderhold

  Sælger af Kirsebærvej 2

  +
 • Enestående!! En ejendomsmægler i særklasse, søger man kvalitet, professionel kommunikation & unik engagement, finder man det hos Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby ApS. Med en behagelige og humoristisk tilgang til opgaven, selv i et svært marked, formår teamet at promovere ens ejendom og i vores tilfælde sælge på rekord tid.

  Skulle jeg sælge igen ville jeg bruge Ejendomsmægler Henrik Ejby ApS og hans team hvor end i Danmark jeg skulle sælge.

  Sælger af Østofte Gade 12

  +
 • Vi er Henrik Ejby og hans personale så taknemmelig for deres hjælpsom, professionelle og ikke mindst omsorgsfulde håndtering og salg af vores erhvervsejendom. Vi har haft mange udfordringer med diverse myndigheder, som vi aldrig var kommet igennem uden Jeres assistance og sparring. Vi sender vores varmeste anbefaling til Jer og ønsker Jer kun det bedste i fremtiden. 

  Sælger af Toftegårdsvej 1A, Tjørnemark, 4780 Stege

  +
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Ejendomsmægler Henrik Ejby som mægler, hvis du skal købe eller sælge din ejendom.
  Her for du den professionelle, sødeste og venligste kontakt, enten personlig eller på mobil, ligesom du altid er i rigtige gode hænder.
  Ligeledes på kontoret bliver du altid taget imod med et smil… Tak for hjælpen.

  Jes Harry Nielsen

  +
 • Jeg kan på det varmeste anbefale Ejendomsmægler Henrik Ejby som mægler, hvis du skal købe eller sælge din ejendom.
  Her for du den professionelle, sødeste og venligste kontakt, enten personlig eller på mobil, ligesom du altid er i rigtige gode hænder.
  Ligeledes på kontoret bliver du altid taget imod med et smil… Tak for hjælpen.

  Jes Harry Nielsen

  +
 • Det har været en fornøjelse både at købe og sælge gennem jer. Der har været nogle bump undervejs, men det har ikke været jeres skyld, og I har løst dem. Tak for hjælpen

  Sælger af Vejerboden 44 og Engparken 11

  +
 • Vi har benyttet Ejendomsmæglerfirmet Henrik Ejby som mægler på salget af vores sommerhus. Det har været en fantastisk oplevelse, det er dedikerede medarbejdere med høj faglighed. Der har været styr på alle detaljerne. I forbindelse med salget og afslutningen med den nye køber, igen her har det været en fornøjelse at se kvaliteten af arbejdet. Det kan anbefales at benytte Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby, og vi vil gøre det igen uden tøven.

  Jørgen Jensen

  +
 • Vi har fået den bedste behandling med salget af vores hus. Alt til UG. Super skarp pris og fremvisninger i modsætning til forrige mægler. Kun positivt til her fra.

  Kim Storegaard Mortensen

  +
 • Vi kan på det varmeste anbefale Ejendomsmælgerfirmaet Henrik Ejby. Vi havde Samantha Hartmann til at at være mægler på vores hus. Vi havde rigtig mange fremvisninger. Nogle gange flere gange om dagen, og selvom der er langt i mellem firmaet og vores hus. Det betød meget for os. Samantha er rolig oprigtig og meget professionel i sit arbejde. Ingen smarte fiduser men ren gensidig tillid fra start til slut. Tak for at have hjulpet os med at sælge vores hus på små 2 uger.

  Joy Lindholm Lassen

  +
 • Der gøres et fantastisk arbejde hvor ejendomsmægler lytter til sælger/ køber. Henrik Ejby har den rette forståelse for køb og salg af bolig 

  Heidi Rasmussen

  +
 • Det har været en kæmpe fornøjelse af arbejde sammen med Henrik Ejby omkring salget af vores bolig. Vi har helt vejen igennem følt os fuldstændig trygge og vi har haft en meget åben og ærlig dialog. Det har vi sat stor pris på. Henrik arbejder meget professionelt, og følger hurtigt op på alt omkring boligen og salget, til glæde for bade sælger og køber. Vi kan kun give Henrik vores varmeste anbefalinger.

  Rikke Bangild

  +
 • Vi har haft en fantastisk oplevelse/handel med Henrik Ejby Vi stod i en presset situation og vil derfor godt overtage huset hurtigt. Der gik under én måned fra vi kiggede på huset, til vi var flyttet ind Vil til hver en tid anbefale at købe ejendom hos Henrik Ejby.

  Sandra Jensen

  +
 • Jeg vil lige takke mange gange for en god og professionel handel i forbindelse med salget af mit hus. Håber vores veje krydses igen

  Morten Nielsen

  +
 • "Jeg kan forsikre dig om, at I har fået en ambassadør for jeres virksomhed, som på ingen måde vil undlade at anbefale jer, hvor det kan være relevant."

  Sælger af Vordingborgvej 75, 4773 Stensved

  +
 • "Jeg havde en fantastisk oplevelse som sælger og oplevede en autentisk og detaljeorienteret ejendomsmægler, som sikrede et godt forløb"

  Sælger af Færgegaardsvej 89, 3. MF. Vordingborg

  +
 • "Kære Vinni. Selvom du er sælgers ”mand” vil vi gerne takke dig for din nærværende måde at servicere os på ved handelen af Vesternæsvej 2, Bogø."

  Køber af Vesternæsvej 2, 4793 Bogø

  +