Når kun det bedste er godt nok og med en udsigt i særklasse - 242 kvadratmeter

Villa med samlet 290 kvm + stor opvarmet krybekælder til opmagasinering/overdækket terrasse/orangeri/shelter m.m

Området i den østlige del af Vordingborg går for og være noget særligt og Wesselsvej i særdeleshed.

Ejendommen ligger højt og med facaden orienteret stik syd, så både hvad angår solen og udsigt over de fredede marker til vandet har det mest optimale betinger.

Her er også rigtig mange kvadratmeter - i grundfladen er der 182 kvadratmeter, dertil kommer 60 kvadratmeter kælder, yderligere integreret hobbyrum (som er den oprindelige garage) - så plads er der nok af.

I tilgift er der stor dobbelt carport, seperat garage, udhus og drivhus samt stort shelter i baghaven, hvor der naturligvis også er den mest henrivende udsigt over vandet.

Der er flisebelagt gårdhavemiljø ud mod selve Wesselsvej, flisegange der fører rundt - både højre og venstre om ejendommen, som begge ender baghaven, der er lidt af et kapitel for sig, med stor fliseterrasse, solgryde, overdækket areal i forbindelse med stue og en prydhave, der kombineret med plænen giver det hele endnu mere kant.

Vejene i området hænger sammen, den primære trafik i området er beboerne, der er stibindelser til børnenes gøremål - skoven ligger "lige om hjørnet" ud mod kysten og selve byens handelsstrøg kan nåes på kun ca. 5-7 minutter til fods.

Byens varemærke er Gåsetårnet og Danmarks Borgcenter med ca. 100.000 besøgende pr. år. Vordingborg har derudover mange muligheder for kulturoplevelser og foreningslivet lever i bedste velgående. Der er timedrift, hvis du skal med toget mod København og ifølge BaneDanmarks prognoser, skulle køretiden i tog når den nye linieføring er færdig, ligge i underkanten af 50 minutter.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - byggeriet af den nye Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og nye erhversgrunde er under udstykning langs Sydmotorvejen.

Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne (der bliver det nye hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen).

Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Ejendommen i nr. 4 er noget helt særligt. I denne ejendom spiller interiør og exteriør smukt sammen og de mange vinduer mod vandet og de åbne marker, giver en helt speciel oplevelse.

Ejendommens særlige arkitektur er rettet med fokus centreret omkring udsigten, både fra alle opholdsrum - men, også fra de mange store terrasser.

Udsigten fra stort set alle rum i huset fremhæver stedets unikke placering, midt i en by, men alligevel ude på landet.

Stuen er hjertet i huset, her er åbent og årstidernes skiften kan følges smukt fra de mange stuer vinduer ud mod vandet, her er væghængt brændeovn, afdeling som dagligstue og seperat til spisestuen, som også er her, hvor der er udgang til den store overdækkede fliseterrasse.

Køkkenet ligger i åben forbindelse med spisestue og med elementer fra UNO-FORM. Her er seperat værelsesafsnit med fordelingsgang, stort soveværelse med skabe, værelse samt brusebadeværelse med opvarmet gulv i sort granit og ligeledes elementer fra UNO-FORM.

Yderligere stort værelse samt møblerbar entre med nedgang til den ene del af kælderen, med god lofthøjde, viktualierum, toilet, fordelingsgang samt vaskerum med lem ind til krybekælderen.

Fra entre`en bliver der etableret dør ud til separat afdeling, med stort værelse, smukt stort brusebadeværelse med elementer fra UNO-FORM og videre adgang til hobbyrummet.

Den anden del af kælderen nåes via kældernedgangen på villaens vest-side og fordeler sig med grovkøkken, disponibelt rum samt fyrrum med toilet og brusefaciliteter.

Mulighederne er mange og begrænsningerne få.