Sælg dele af landbrugsjorden fra og benyt ejendommen som flexbolig/sommerhus

Ejendommen er en landbrugsejendom (grundet det store grundareal) og kan derfor ikke købes som flexbolig, men hvis køber på et tidspunkt ønsker at sælges et stykke af grunden fra, så arealet kommer under 20.000 kvadratmeter, kan Vordingborg Kommune ansøges om, at få status ændret og derefter søge en flexboligtilladelse. Sælger oplyser samtidig, at naboen har givet tilsagn om at købe det "passende" jordareal, således at arealet kan komme under de nødvendige 20.000 kvadratmeter.

Solskinsøen Bogø favner det hele - den indre ro, stilhed, fuglesangen og alt det der hører sig til i naturen - og skaber idyllen som vanskeligt lader sig beskrive og skal opleves.

Øen er indbegrebet af landsbysamfund - med bl.a. de store skovarealer og de mange steder hvor solen og vandet nydes i enerum. Øen kendetegnes ved, at være beboet af søde og imødekommende mennesker og at man hurtigt føler sig velkommen. Selvom øen kun har få erhvervsdrivende, foregår der alligevel en masse aktiviteter - løbeklub, pinsebal, havetraktorræs, running dinner osv.).

Infrastrukturen til og fra øen er fantastisk og med det åbne hav på alle sider og turen over Farø med glimt af alle kitesurferne der boltrer sig i det ideelle farvand (dette sted er blandt de 4 steder hvor der afholdes DM) - føles turen som en udflugt. Bogø - har dæmning til Møn og færgen Ida sejler en til Stubbekøbing - hvor overfarten tager 12 min. Havnen, som består af små fiskerhytter, huse og opkørselsrampe i forbindelse med overfarten til Stubbekøbing, de statelige kaptajnsvillaer og mindre skipperhuse - nogle med skibsnavne på facaderne og ikke mindst navigationsskolen, udgør de væsentligste spor af Bogø som søfartsø. Turen til den hyggelige købstad Stege på Møn tager 20 minutter - 10 minutter længere fremme finder man Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme det nye Geocenter ved Møns Klint.

Motorvejen ligger kun 3 minutters kørsel fra ejendommen og du har kun ca. en time til lufthavnen.

Ejendommen her er lidt indbegrebet af ovenstående. Vejen ned til ejendommen er blind, alt ligger godt gemt bag de store smukke gamle træer og beplantning og så forestil samtidig, at det hele går direkte ned til daglig vande, tja så kan det vel ikke blive stort bedre.

Grunden er på lige under 6,7 tønder land, det meste er udlagt med plæne og engarealer, remisser, en større frugtlund med utal af træer og med Falster, Farøbroen og de åbne blå farvand som kulisse, er scenen ligesom sat.

Oprindeligt lå her en anden bolig, men i år 2000 fik nuværende ejer opført den nuværende villa af firmaet VIKING-HUSE og sammenbygget med dele af det "gamle" hus fra 1991 og resultatet er det som vi ser i dag.

Placeringen på grunden syntes vi er optimal, da alt er vinklet mod sydvest, så såvel som udsigten over vandet virkelig kommer til sin rette, men man også får glæden af de mest fantastiske solnedgange.

Her er særligt lagt vægt på store vinduespartier ud mod vandet, så lyset og udsigten over "det blå" bliver optimeret mest muligt.

Udsigtens epicenter er rent faktisk køkken, som er lavet helt nyt i 2019 og mere eller mindre placeret midt i huset, så det hele rent faktisk udspringer herfra.

Køkken, spisestue og stue er forbundet med hinanden effekten med loft til kip, giver ligesom det hele endnu mere kant. Her er også udgange til terrasse og haven og når dørene åbnes op, føler med ligesom at naturen flytter indenfor.

Her er flot badeværelse, 2 gode værelser samt soveværelse forbundet med privat stue, der har glasparti i hele gavlen, der byder lyset indenfor på en helt særlig måde.

Hvis man lægger den nye og den oprindelige bygningsmasse sammen, er her tilsammen 245 kvadratmeter og disse bruges i dag af familiens 2 generationer, men kunne såmænd også sagtens være for 2 familier.

De to dele er smukt bundet sammen og entréen er stedet, hvor man kan gå fra den ene del til den anden, men i praksis fungerer denne del som en helt selvstændig bolig med stue, køkken, soveværelse, værelse (som kan opdeles) og badeværelse.

Udsigten er den samme som den nyere del - her er dog udgang til overdækket terrasse fra stuen, som er orienteret direkte ud mod vandet.

Som en ekstra bonus føler vi behov for at fortælle, at opvarmningen foregår via jordvarmeanlæg, der er gulvvarme i den nyere del og internettet kommer via fiber.

Ejendommen er en landbrugsejendom (grundet det store grundareal) og kan derfor ikke købes som flexbolig, men hvis køber på et tidspunkt ønsker at sælges et stykke af grunden fra, så arealet kommer under 20.000 kvadratmeter, kan Vordingborg Kommune ansøges om, at få status ændret og derefter søge en flexboligtilladelse. Sælger oplyser samtidig, at naboen har givet tilsagn om at købe det "passende" jordareal, således at arealet kan komme under de nødvendige 20.000 kvadratmeter.

Sælger har haft ejendommen siden 1998, men er nu klar til, at give stafetten videre.

Inden I bestiller en fremvisning, vil vi meget gerne vide lidt om hvem I er og om I - økonomisk - har mulighed for at "løfte opgaven med købet af ejendommen", da vi ikke ønsker at spilde sælgernes og vores tid.