4 længet med 6,5 tdr. land jord i fredelige omgivelser og samtidig på lukket vej

Den smukke natur som Avnø & Svinø byder på, er de perfekte omgivelser til denne hyggelig landejendom.

Du har kun ca. 20 minutter til både Vordingborg og Næstved, hvor de finder et bredt udvalg af butikker, indkøb og spisesteder.

Tættest på har du indkøb ved Sallerup købmanden eller Rema1000 i Køng og toget med timedrift ligger i stationsbyen Lundby og den nærmeste motorvejstilkørsel er kun ca. 15. minutter væk.

Avnø byder på den skønneste natur med 70 km ridestier lige uden for døren, og vand og strand ligger kun en cykeltur væk. Her er alle gode muligheder for friluftslivet med Avnø Naturcenter, Shelters, Fritløbsareal og en masse naturstier til vandring.

For enden af Svinøvestervej ligger et lille privat fiskerleje, hvor sælger selv har en lille båd liggende og sansynligheden for, at den nye køber også kan dette, mener sælger skulle være til stede, men skal aftales seperat med ejeren af fiskerlejet.

Ejendommen ligger på lukket vej, i det man med rette kan kalde rolige omgivelser, med relativ lang indkørsel ned til selve bygningssættet, der består af selve stuehuset og øvrige 3 længer, der tilsammen danner en hyggelig og lukket gårdsplads.

Selve grunden er på lidt over 6,5 tønder land jord, hvor der både er sø med frøer, lille granplantage, have og god plads til og etablere folde, hvis interessen går på hestehold eller andre dyr.

I stuehuset er der 2 indgange, den "pæne" og hverdagsindgangen, som er her vi starter.

Stort lyst køkken/alrum, med gulvvarme og udgang til stor træterrasse.

2 værelser, stort brusebadeværelse med gulvvarme, tv-stue, spisestue med udgang til terrasse samt "stads-stuen".

Entre med trappe til 1.salen, som er under indretning, med grundet særlige omstændigheder, er denne ikke færdiggjort.

Her er stort soveværelse, rum til walk-in-closet, stort værelse, fordelingsgang samt yderligere uudnyttet loftrum, hvor sælger havde planer om, at etablere yderligere et badeværelse, men er ikke kommet dertil.