Med terrasse mod både syd og vest - i lukket have og dertil 193 boligkvadratmeter

Vi befinder os i Kostræde Banker midt imellem Næstved og Vordingborg. Her er der blandt andet REMA1000, børnehave og bussen til den nærliggende Svend Gønge-Skolen går næsten uden for hoveddøren.

I nærområdet finder man også smuk natur, såsom Svinø Strand og Dybsø Havn, som er et mindre fiskerleje med et par bådebroer, der sættes op i sommerhalvåret.

Endvidere kan nævnes Avnø - tidligere flyveskole, hvor der nu er natur center, der er kendt for sit vådområde og fugleliv, hvor man kan opleve havørne og fiskehejrer. Endvidere er der kun kort afstand til Lundby, hvorfra der er togforbindelse til København, ligesom der er nem adgang til motorvejen mod København/Rødby.

Villaen er vel nok det, man mest vel betegne som en godt gedigent og traditionelt parcelhus i halvandet plan, med tilhørende muret garage med automatisk port og flisebelagt indkørsel.

Villaen ligger i nem, overskuelig og lukket have, med god høj randbeplantning, gamle høje træer og små hyggeterrasser.

På den store vinkel-terrasse i træ, der vender både mod syd og vest, er der samtidig også nedbygget udendørs-spa under svalegangen.

Langs facaden mod nord ligger både hoveddør og entredør - hvortil man ankommer via flisegangen.

Her er entre, flisebadeværelse i "retro-farver", meget stor åben og kombineret fordelingsgang/multirum med plads til kontor og samtidig med åben trappe til 1.salen.

Her er 2 gode værelser, åben stue med skydedørsparti ud til træterrasse, åbent køkken/alrum i forbindelse med stuen, ligeledes med skydedørsparti ud til træterassen med udendørsspa og trin ned til haven.

Køkkenet er lyst og åbent, her er kogeø samt alt i hvidevarer.

Rummeligt bryggers/baggang med masser af skabe, vaskemaskine og samtidig også her naturgassen er installeret.

1.salen er rummelig, hvor man for enden ad trappen kommer direkte op til den åbne stue, med skydedørsparti ud til svalegangen.

Her værelse med kvist mod syd, åben fordelingsgang samt stort soveværelse med direkte adgang til flisebadeværelse med bruseniche, kar samt sauna.

En rummelig villa, med fornuftig boligøkonomi.