Hesteejendom med 5 store bokse, ridebane samt dådyrhold

Ejendommens helt særlige atmosfære og de rekreative udearealer indbyder til både kreativitet og afslapning.

Overalt er der kig til den smukke natur, der omkranser ejendommen, som er placeret på den smukkeste del af Sydsjælland med ca. 3 km til Petersværft, hvorfra der er udsigt til Grønsund med Dronning Alexandrines bro til den ene side og Farø broen til den anden.

Petersværfts gamle huse fortæller historien om et af Danmarks ældste skibsværfter. Området indbyder til gåture, cykelture og er ideelt til kajakroning. Der er højt til loftet med en stjernehimmel, der sagtens kan matche Møns Dark Sky.

Området har mange dejlige skove, hvor man kan gå nogle pragtfulde ture.

Flere af disse er en del af Sydsjællandsledden. Hvis man går til venstre gennem skoven, kommer man til den lille havn med bro over til Langø, hvor man både kan cykle, vandre eller tage en kajaktur rundt om øen med chance for at se den lokale havørnefamilie.

Ejendommen ligger endvidere med kort afstand til skole, indkøb og motorvej, og skolebus kører lige forbi på vejen.

Ejendommen er nok ikke det, man umiddelbart forbinder med en gård, men nærmere en stor villa i 2 plan og gode udbygninger.

Der er port ind til gårdspladsen og alt forgrener sig ligesom ud herfra.

Når du træder ind i entreen bliver du budt velkommen af skæret fra de lyse vægge og man fornemmer straks gulvvarmen, som er i hele stueplanet.

Entreen fungerer som fordelingsgang og har åben trappe til 1.salen. Går du mod venstre træder du ind i et smukt og lyst flisebadeværelse med bruseafsnit,

Inde til højre er det store lyse spisekøkken med trin ned til den meget store og kombinerede stue, hvor der er mere end rigeligt plads til både dagligstue og spisestue.

Her er også brændeovn og udgang til fliseterrasse og haven, hvor årstidernes skiftene kan nydes både ude og inde fra.

Endvidere stort værelse samt kombineret bryggers/baggang/grovkøkken, med masser af arbejdsplads, skabe og adgang til den ene af staldene.

På 1.salen er der repos, gæstetoilet, 2 gode værelser samt meget stort soveværelse.

Når du ankommer til ejendommen og drejet ind på gårdspladsen, er det synligt for de fleste, at her "kan man noget".

Omkring gårdspladsen ligger selve boligen, der er sammenbygget med staldbygning, hvor der er indrettet 4 ponybokse og yderligere garage.

Godt værksted med carport samt yderligere 196 kvadratmeter stor staldbygning, indrettet med 5 hestebokse, naturligvis med vandkopper, strigleplads, sadelrum og særligt stødabsoberende gulv, så der er ideelle forhold for hestene.

Endvidere findes der en udendørs ridebane, terrænbane, 6 folde, udvendig strigleplads ved den "lille" stald samt stort areal/fold, hvor sælger har sine 7 dådyr gående. I hestefold er der flisebelagt i læskure og drænplader udenfor, og dermed mulighed for løsdrift.

Her er tale om en virkelig skøn og velbeliggende ejendom med masser af plads, velegnet til hestehold, men også for køberen der ønsker et hobbylandbrug eller f.eks entreprenøren der har brug for masser af plads !.