Uhindret udsigt over Bøgestrømmen og fiskerleje for enden ad vejen

Vil du bo i midten af et natura 2000 område ?.

Natura 2000-områderne er udpeget med henblik på at beskytte en række truede, sjældne eller karakteristiske dyre- og plantearter og naturtyper. Vi er hjemsted for mere end 500 vilde fuglearter.

Fugledirektivet sigter mod at beskytte alle de 500 vilde fuglearter, der forekommer naturligt i EU.

Der er nogle steder, som bare fører dig væk. Væk fra hverdagens travlhed, væk fra byens larm. Som på en rejse, hvor destinationen føles både ny og hjemlig.

I kommer til at bo midt i naturen, hvor både rådyr, harer, fasaner og egern færdes hjemmevant i haven. Og de er så vant til mennesker, at de ikke lader sig skræmme. Der er endvidere et rigt insektliv, med bl.a. store guldsmede og mange forskellige sommerfugle. Området er også velegnet til jagt og fiskeri. Der kan fanges ål, geder og aborre. Terrænet er godt til råvildt, fasaner og harer.

Brug naturen året rundt.

I flytter ind i et område, der indbyder til et aktivt udeliv hele året rundt. Tag støvler og frakke på, og begiv jer ud i efterårets hav af gyldne nuancer, gennem skoven hvor rådyrene springer, ned til vandet, hvor vinden kan ruske tankerne fri, eller tag en kajaktur ud i det rolige lavvandede område. På de lunere årstider vil I samtidig rigtig få glæde af den smukke vandudsigt direkte ud over Bøgestrømmen, hvor den smukke havørn tit kredser over vandet på jagt efter en blishøne. Beboelsen er præget af at ligge midt i naturen, med respekt for de arter der vokser her. På den store terrasse med vildmarksbad kan dagens morgenmåltid nydes til lyden af de mange fuglestemmer mens en stille kutter glider forbi. Dagen kan afsluttes med et glas kølig vin nede ved vandkanten i solens sidste stråler.

Selve området er meget privat og for enden ad vejen ligger et lille autentisk fiskeleje.

Ejendommen er opført som længehus, med facader i hardieplank, taget er stålprofiler og der er også et fritliggende mindre udhus.

Carporten ligger direkte op til selve boligen og er inddraget til disponibelt rum og køber skal naturligvis være indstillet på, at dette er forholdet og at B.B.R.-ejermeddelsen på dette punkt ikke stemmer overens med de faktiske forhold.

Ejendommen ligger godt tilbagetrukket på grunden, så udsigten kommer endnu mere i fokus og baghaven grænser direkte op til de åbne marker, på vejen der i alt rummer 5 ejendomme, så fred og ro kommer i rigelige mængder.

Sælger har i 2021/2022 fået foretaget en kraftig renovering af ejendommen, til det resultat vi ser i dag.

Entreèn ligger i gavlen mod øst og byder elegant velkommen, i den klinkebelagte entre.

Køkkenet er lyst og åbent og ligger i åben forbindelse med den store opholds- og spisestue, med brændeovn og udgang til terrassen.

Fordelingsgang, 3 gode soveværelser, flisebadeværelse med brus samt stort disponibelt rum, med udgang til terrassen.

Der er fra de fleste rum udsigt til vandet og de steder der er er klinker, er der også gulvvarme.

Endvidere oplyser sælger, at der er luft/luft varmepumpe som er tilsluttet huset internet og derved kan man fjernstyr denne via en app på ens telefon samt at der også Luft til luft solvarme.

KØBER SKAL SÆRLIGT VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, at ejendommen er udlejet gennem bureauet Novasol og har for år 2023 generet en årlig lejeindtægt på kr. 152.000.

Grundet salg af ejendommen har sælger opsagt omtalte udlejningskontrakt fra 4/1-2025, men køber er nødsaget til at respektere de nuværende bookede udlejninger, men man kan som køber "ejerspære" de endnu ikke bookede uger.