Gårdhaven - den lyse vinterhave og det store "udhus" byder indenfor

I den sydlige del af Vordingborg, blot få minutters gang fra Sydhavnen, ligger ejendommen, med sine 2 plan, pudsede facader og en god stor og rummelig carport i træ.

Ejendommen er beliggende i et område der gennem de sidste ca. 10-15 år har gennemgået en enorm transformation fra industriområde - til bolig og rekreativt område, hvor både lystfiskeri- og lystbådehavn og et større grønt område danner rammen når Kongeskibet Dannebrog aflægger et besøg i Vordingborg - senest i september 2023.

Afstanden til bykernen er ca. 2 kilometer - bussen kører lige forbi - Lidl og Netto ligger lige omkring hjørnet.- og turen Oringepynten rundt er smuk og fredfyldt.

Herudover er der ganske kort afstand til Orestrand, som altså derfor kan tilkommes på enten gåben eller cykel.

Der er knap 2 kilometer til Vordingborg Station, hvor toget til København og Nykøbing kører.

Turen til København kan klares på blot 1 lille times tid. Her er bilen altså overflødig.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tillige tre havne, heraf to lystbådehavne. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen.

Ejendommen er godt beliggende i forhold til rekreative områder såsom lystbådehavn og bademuligheder.

Her får man 107 veldisponeret boligkvadratmeter fordelt på 2 plan.

Fra entreen er der trappe til 1. sal, hvor der er fordelingsgang til 2 store værelser, hvorfra man har udsigt mod vandet med lidt vandkig.,

Fra entreen er der yderligere adgang til vinkelstue med væghængt brændeovn.

Vinkelstuen er i åben forbindelse med køkken/alrum.

Her er der virkelig lagt op til mange skønne timer sammen med hele familien, rundt om spisebordet.

Fra køkken/alrummet kan man se ud til den godt isolerede udestue, og videre ud i haven, som skaber et ekstra ude-/inderum, uanset om det er sommer eller vinter. Sælger har her sat en varmepumpe op, så den kan holdes varm i de kølige måneder eller aftener.

Resten af boligkvadratmeterne opvarmes med fjernvarme.

Herudover er der et bryggers, hvor vasketøjet kan klares og 2 gode disponible rum, som er isoleret i vægge i gulve. (Evt. kontor o.a.)

Selve grunden er på 379 solrige kvadratmeter og er i dag etableret med hyggekroge i form af terrasser og et lille stykke med græs. Den hyggelige have er nem at passe, så sommerens varme sol kan nydes.