Slow and easy living i det bakkede landskab i Nr. Frenderup på Møn

Vil I have ro og fred, Dark Sky og uforstyrret udsigt til gravhøje? Med en skøn beliggenhed i Nr. Frenderups bakkede landskab på Vestmøn finder I denne stemningsfulde ejendom på en helt fantastisk naturgrund.

Med en grund på 2.104 kvadratmeter, kan I gå tur på egen grund.

Ejendommen byder også på en solrig have, der er anlagt med terrasse og blomstrende buske. I forlængelse af udhuset er en carport og her kan I ved nattetid sidde og betragte det uforlignelige fænomen Dark Sky med tusinde, funklende stjerner.

Trods den uforstyrrede beliggenhed kommer hverdagen til at glide nemt, for de daglige gøremål findes i nærliggende Stege, og børnene kan følge vandrestien Camønoen direkte til skolen. Og I har blot en cykeltur til Hvide Klints fortrinlige strand.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til familien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som flexbolig for sommerhusfolket, der kræver plads og lyst til slow living - hele året rundt.

Boligen syner måske ikke af så meget, når man bare lige kører forbi, men tror mig, der gemmer sig en masse spændende og gode detaljer - også når man kommer indendørs.

Entre`en er stor, møblerbar og har åben trappe til 1.salen.

Her er lille stue samt køkken med spiseplads.

Stort soveværelse med skabe og adgang til seperat toilet samt stort brusebadeværelse, med connecting-doors ind til yderligere stort værelse.

1.salen er indrettet som en stor dagligstue i vinkel med masser af lysindfald.

En hyggelig og imødekommende ejendom, der kan det den skal.