I 1.række til vandet bliver alt bare lidt sjovere

Hvis man kan løsrive sig fra udsigten til vandet - der møder en allerede når man svinger ned af Søvej og kun bliver bedre og bedre - kommer sommerhuset til syne - direkte ud til stort grønt åbent areal - som slutter nede i vandkanten ved den dejlige badestrand ved Ore.

Ejendommen er placeret på grunden således - at de store vinduer fra stuen er orienteret ud mod det blå åbne hav - hvor Orehoved kan ses i det fjerne - ligesom skibstraffikken kan følges i ro og mag.

Når roen er faldet på - er området beriget med alverdens naturoplevelser ! - gå en tur i Rosenfeldt Skoven og nyd samtidig det smukke store gods - der på afstand kan beundres - tag turen på cykel ad de små veje helt ud til spidsen af Knudshoved - hvor alt ånder fred og idyl - eller tag blot hinanden i hånden og gå langs vandet.

Ejendommen har i de sidste 2 år gennemgået en omfattende renovering både udvendigt og indvendigt og fuldstændig klar til brug og overtagelse.

Det oprindelig sommerhus er bevaret og efterfølgende er den helt store renovering iværksat, med tag, isolering, beklædning, gulve, køkken etc.

Haven er nem og overskuelig, der er etableret et lille "lukaf" hvor man sætte en vandslange til og skulle sig efter at have været i havet, terrasser o.s.v. - ligesom der er opført et udhus, som ikke er godkendt - og hvis sælger ikke ønsker at overtage pågældende, nedtager sælger blot pågældende inden overtagelsen.

Som sagt er alt renoveret og alt indbo medfølger (dog med undtagelse af enkelte personlige effekter) - så skal sommeren nydes i 1.række - kan det sagtens lade sig gøre.

Indgangen er i facaden ud mod vandet og ind træder man direkte i stuen.

Køkkenet ligger i åben forbindelse til stuen, der er værelse med 2 soveplader og mulighed for at opsætte køjesenge - hvis behovet skulle være til det.

Her er fordelingsgang, brusebadeværelse samt godt stort soveværelse, med udgang til forhaven og den samme smukke udsigt over vandet.

Så vil I bo godt og have en udsigt der er bedre en så mange andre steder - kunne stedet her være det I søger.

Ejendommen udlejes via Novasol med en forventet lejeindtægt for 2024 på ca. kr. 76.000 - 82.000 ved udlejning i 15-17 uger