Nemt, overskueligt og lige klar til at overtage

På strækningen fra Vordingborg mod Næstved, i en lille lukket enklave i landsbyen Stuby, ligger ejendommen på lukket vej.

Rent faktisk er hele området lukket og kun ganske få meter væk fra ejendommen er den en fantastisk udsigt over landet, med skove, marker o.s.v.

Bagsiden af grunden til ejendommen her vender ud mod selve Næstvedvej, hvor der er en hel del trafik, som naturligvis vil kunne høres udenfor, men kommer man først ind i ejendommen, er der ikke megen lyd at høre.

Også afstanden til Kastrup Centralskole er kort, det tager kun ca. 10 minutter på cykel, så er man fremme og her er samtidig også sportshal.

TIl gengæld er der fra denne ende af haven og inde fra huset, en ret flot udsigt over markerne og med et langt blik ud i intetheden.

Dette er sikkert også årsagen til, at det meste af grunden vender ud mod selve Smutvej - hvor der er god indkørsel og parkeringsareal, godt brændeskur og stor overdækket terrasse, hvorfra selve indgangen til boligen også foregår.

Selve boligen er med facader i røde sten og taget er med dels decra-profiler og en lille del med paptag.

Indvendig har ejendommen faktisk også ret meget at byde på.

Her er hyggeligt køkken med elementer fra Vordingborg Køkkenet og gulvvarme, klinkebelagt bryggers/baggang, med vaskemaskine og bord med vask, ligesom det også er her oliefyret er installeret.

Her er 2 gode værelser, stort soveværelse, klinkebelagt entre med gulvvarme, lyst flisebadeværelse med brus samt god stor opholds/spisestue.

Velegnet det enten det mod par der vil være fri for trapper eller det yngre par, der søger deres første bolig.

Da der er tale om et dødsbo, er der mulighed for, at alt indbo som det p.t. forefindes i ejendommen, kan medfølge uden beregning.

Alternativ søger boet for, at alt bliver ryddet inden overtagelsesdagen.