2 værelses i stueetagen med spabad og klar til overtagelse

Når man gerne vil have noget de andre ikke har - ja så bygger man lejligheden om - til en ener med endnu større stue - spabad og det hele.

Lejligheden ligger i stueetagen i Skoleparken - det er en bebyggelse i Vordingborg vestlige bydel - som består af 3 boligblokke - der er 160 enheder - primært 1 & 2 værelses ejerlejligheder & kun 10 store 1 værelses lejligheder - fordelt i 4 etager.

Centralt og bynært er et kendetegn for bebyggelsen - der er få minutters gang til banegården (der har timedrift til København) - bymidten med handelsgade og cafeliv er der også & skov og strand rundt om hjørnet.

Lejlighederne er beboet af både unge og ældre - det giver godt miljø & man trives godt i Skoleparken.

Normalt bruger man boligblokkenes vaskemaskiner og tørretumbler - men det er ikke nødvendigt her - de er og medfølger i badeværelset.

De grønne områder har plæne - der er bord og bænke & p-område kan frit benyttes - ligesom man kan have sin cykel holdene i kælderen.

Da ejer købte lejlighed i 2017 - havde den forrige ejer i 2009 - bygget det hele om - så alle de nye ting der er i lejligheden er fra 2009.

Entre`en er med klinker og fungere også som fordelingsgang.

Stuen er rent faktisk ret stor og hvor andre har en lukket altan - er den i lejligheden her - inddraget til stuen.

Køkken er hvidt - det er fra JKE-design - lågerne er blanke - her er plads til en et lille bord og her er også alt i hvidevarer.

Soveværelset er har også en rigtig pæn størrelse og den ene væg er med indbyggede skabe med skydelåger - også fra JKE-design.

Badeværelset er med klinker - her vaskemaskine og tørretumbler - toilettet er væghængt - brusenichen er muret og her er også blevet plads til et spabad af mærket TEIKO med vandmassage og luft/jet-dysser.

En helt igennem fed lejlighed - som fortjener at blive set.