Med baghaven ud til de åbne marker på lukket vej - i starten af Ore

Rugvænget er en meget rolig vej, der kører parallelt med Orevej og så samtidig yderst mod de åbne marker og Rosenfeldt skoven.

Ejendommen i nr. 3, har været i familens eje siden 1987 og dannet rammerne om noget helt særligt for familien.

Facaderne er i varme røde sten, taget er med skifereternit, ligesom der også er en 40 kvadratmeter stor carport i træ, med plads både til bilen, cykler o.s.v.

Ejendommen ligger for enden ad lukket vej, i god lukket have med plæne og høje gamle træer, terrasser o.s.v. samt masser af fred og ro.

Lidt længere ude af Orevej finder man den offentlige badestrand, her findes også en badebro som egner sig til vinterbadning, man kan blive medlem af en vinterbadningsforening og benytte saunaen. Man er også tæt på skoven, som inviterer til fredelige og afstressende gåture, hvor man kan følge årets gang.. hvis man cykler lidt videre kommer man til Knudshoved oddes skønne naturområde med vilde heste og Angus kvæg.

Det tager få minutter at cykle til Vordingborg centrum, med gågade og caféer. Her finder du også det store borgterræn med gåsetårnet, og den dejligste lystbådehavn.

Blev det nævnt at der kun er ganske få hundrede meter til den eftertragtede Rudolf Steiner skole med børnehave og vuggestue.

Huset er indrettet med dagligdags entre med plads til gæsternes overtøj og som også med funktionen af fordelingsgang.

Her er også bryggers/baggang/fyrrum med plads til hele familiens overtøj og sko og samtidig også stedet, hvor oliefyret er placeret.

Her er stort soveværelse, køkken med siddeplads og trin ned til bryggers/baggang.

Endnu et værelse samt husets badeværelse med brus.

Stuen er relativ stor, med plads til sofagruppe og spisebord samt med udgang til den sydvendte terrassen.