Rævebakken 11, Nyråd

Der er en ubeskrivelig flot udsigt over fredede naturarealer med græssende kører fra de fleste steder i de 198 m2, som boligen rummer.

Boligen ligger højt på en stor, sydvendt grund centralt i Nyråd, og fra adressen er der blot 300 meter til Vintersbølle Skov og kun 600 meter til badestrand.

Haven er lukket, der er drivhus, masser af pryd, plæne og høje gamle træer, som smelter smukt sammen med det sydsjællandske naturlandskab.

Rigtig fin flisebelægning fra vej til den 47 kvm. store carport med tilhørende god udhusplads og godt hobbyrum.

Følger man gennem carporten, er der dør ind til bryggers/baggang og redskabsrummet, ligesom der også er udgang til den lukkede og flisebelagte gårdhave og selve haven.

Rævebakken ligger centralt i Nyråd By. Vejen er kendetegnet ved at være fredelig, da trafikchikanerne giver et roligt flow på vejen.

Der er cykelafstand til Vintersbølle Skole med idrætsaktiviteter og til daginstitution. Derudover er der både cykelafstand til Dagli' Brugsen og til Vordingborg By med specialforretninger, cafeer og restauranter.

Endelig er der nem adgang til motorvejen E 55, og cirka en times kørsel til København.

Kort sagt en stor og charmerende villa med en eftertragtet beliggenhed ud til fredede naturarealer og alligevel helt centralt i Nyråd.

Oprindeligt er ejendommen opført i 1976, men i 1999 bliver der foretaget en smuk og meget harmonisk tilbygning som til sammen danner rammer om de 198 hyggelige boligkvadratmeter - fordelt på et stueplan og en første sal.

Ligeså naturskønt som der er udenfor, ligeså charmerende er der inde i boligen. Her giver store glaspartier frit udsyn til de smukke omgivelser og samtidig trækkes dagslyset helt ind i boligens inderste.

Med hensyn til villaens indretning henvises også til vedhæftede indretningsrids, her lidt supplement hertil:

Fra hoveddøren træder man ind i entre`en, med åben trappe til 1.salen.

I stueetagen er et pænt brusebadeværelse, der er kontor, godt bryggers/baggang med bord og vask, vaskemaskine og skabsplads og med adgang direkte ude fra carporten.

Meget stort soveværelse med skabe og udgang til den sydvendte fliseterrasse med dejlig udsigt.

Stort åbent køkken/alrum, ligeledes med udgang til den sydvendte fliseterrasse og samtidig i åben forbindelse til tilbygningen, som udelukkende er indrettet med en stor smuk og lys dagligstue med brændeovn og med udgang til den lukkede flisebelagte gårdhave og igen med den skønneste udsigt.

På første sal er der et stort hyggeligt værelse, - som oprindeligt var stue - og med udgang til svalegang, med en omend endnu smukkere udsigt over engene, skoven og med kig til vandet i det fjerne.

Fordelingsgang med skabsvæg - repos og yderligere 2 gode værelser samt toilet..

Fik vi for resten fortalt, at sælger har sagt JA til fjernvarme, så der afventer en udgift for køber på kr. 10.000,00, når pågældende bliver installeret i - forhåbentlig - 2024/2025.