Vejen hvor alle vil have sommerhus - men hvor der sjældent kommer noget til salg

I lokale folkemunde ved man godt, at når man nævner adressen Porsevænget, at der er tale om noget helt særligt.

Ikke nok med, at der stort set aldrig kommer ejendomme til salg på denne vej, da de fleste går i arv og når man så oveni som her, får muligheden for at købe en ejendom, der er bygget i 2002 og af mærket EBK.

Ejendommen ligger i 2.række og er placeret på grunden således - at man er orienteret ud mod del blå åbne hav - som man rent faktisk og flere steder fra kan skimte, så også solens stråler der reflekteres i vandet kaster sine stråler og glans sagte ind over området og skaber en helt magisk stemning.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur.

Når roen er faldet på - er området beriget med alverdens naturoplevelser ! - gå en tur i Rosenfeldt Skoven og nyd samtidig det smukke store gods - der på afstand kan beundres - tag turen på cykel ad de små veje helt ud til spidsen af Knudshoved - hvor alt ånder fred og idyl - eller tag blot hinanden i hånden og gå langs vandet.

Der er kun en rask lille køretur til selve stationsbyen Vordingborg, med et charmerende handelsstrøg, livlig lystbådehavn, sportsfaciliteter og kulturoplevelser.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder

Ejendommen er vinkelbygget med facader i træ, malet i farven Svenskrød og tag med sorte tagsten, ligesom der også hører det originale "gamle" sommerhus med, som dog ikke repræsenterer den store værdi og ikke er godkendt og påført B.B.R..

Haven er med randbeplantning, meget plæne, pryd og indkørsel til ejendommen samt 2 gode træterrasser.

Via det lille overdækkede areal, træder man direkte ind i den kombinerede entre og fordelingsgang med garderobe.

Her er værelse, brusebadeværelse med vaskemaskine og opvarmet klinkegulv samt soveværelse.

Endvidere stor kombineret stue/køkken med brændeovn og udgang til den store og delvist overdækkede træterrasse med trin ned til haven.

Et virkelig godt og ordentligt fritidshus.