4 længet landejendom med 10 hektar jord - sø - eng og plantage

Under 5 minutter fra Motorvejstilkørsel 41 og alligevel gemt væk fra alfarvej ligger den unikke ejendom Lundsgaard. Her er de optimale muligheder for børnefamilien, naturelskeren, de grønne fingre-eller slet og ret: livsnyderen.


Fra ejendommen er der kun 1 km til Stensved med skole, indkøb og halvtimes busdrift til hhv Vordingborg station og Stege.


På de ca 10 ha jordtilliggende findes blandt andet en æbleplantage med højt udbytte, en pyntegrøntsplantage, græsfolde, lund og en sø. Grunden grænser direkte op til skoven Nørrehave.


Lundsgaard består af 4 længer: stuehus, portlænge med opbevaringsrum, en stor lade med planstøbt gulv og staldlænge med 3 hestebokse og hønsehus.


I stuehuset findes 2 etager indeholdende blandt andet 5 værelser, køkken, 2 badeværelser og 2 stuer. Der er et meget behageligt indeklima med naturmaterialer på gulvene.


Gårdens helt særlige atmosfære og de rekreative udearealer indbyder til både kreativitet og afslapning. Overalt er der kig til den smukke natur, der omkranser ejendommen, som er placeret på den smukkeste del af Sydsjælland med ca. 3 km til Petersværft, hvorfra der er udsigt til Grønsund med Dronning Alexandrines bro til den ene side og Farø broen til den anden.


Petersværfts gamle huse fortæller historien om et af Danmarks ældste skibsværfter.


Området indbyder til gåture, cykelture og er ideelt til kajakroning. Der er højt til loftet med en stjernehimmel, der sagtens kan matche Møns Dark Sky. Området har mange dejlige skove, hvor man kan gå nogle pragtfulde ture.


Flere af disse er en del af Sydsjællandsledden. Hvis man går til venstre gennem skoven, kommer man til den lille havn med bro over til Langø, hvor man både kan cykle, vandre eller tage en kajaktur rundt om øen med chance for at se den lokale havørnefamilie.