Spændende ejendom med fantastisk naturgrund og kig til Østersøen

Vil I have ro og fred, Dark Sky og uforstyrret udsigt over de bakkede landskab ? og så samtidig have muligheden for at købe som FLEXBOLIG.

Med en skøn beliggenhed i Nørrebys kuperede landskab på Østmøn finder I denne stemningsfulde ejendom på en helt fantastisk naturgrund.

Med over halvanden hektar jord som alt ligger lige omkring ejendommen og grænser direkte op til de åbne marker, kan I gå tur på egen grund. Her er utal af muligheder f.eks for familen der vil have en ekstraordinær stor køkkenhave eller er drømmen at have heste, får eller andre dyr, er der rig mulighed for det eller måske børnene der kan ræse rundt på deres ATV`en - kunne det også lade sig gøre.

Ejendommen byder også på en solrig have, der er anlagt stor træterrasser, plantet frugttræer, der er gårdhavemiljø og her kan I ved nattetid sidde og betragte det uforlignelige fænomen Dark Sky med tusinde, funklende stjerner.

Selve Nørrebyvej er en lukket vej, så trafik er der ikke meget meget og for enden ad vejen - hvor man enten kan gå eller cykle - ligger Godset Nordfeldts 237 hektar store skov og den smukke "hemmelige" sandstrand.

Den nærmeste skole ligger i Hjertebjerg, der er ca. 4 kilometer og selv samme sted er der også børnehave & vuggestue, ligesom de daglige indkøb i Borre Brugs og kunne ligger et øjeblik væk.

Ejendommen er energioptimeret og med det helt nye luft-til-vand varmesystem fra slutningen af 2022 er der også tænkt i det vedvarende baner og resulterer i at energimærket rammer en B - hvilket må siges at være lidt uniks for en ejendom der er opført i 1886 !.

Selve den oprindelig ejendom er fra 1886 - bestående af stuehuset - som løbende er blevet moderniseret til det som vi ser i dag - gode stor længe - der rummet et utal af muligheder.

I staldbygningen, er der nu plads til værksted og der kan også igen blive plads til heste, hvis det var det som var behovet, der er godt loft og ellers kun ens egen fantasi, der sætter grænsen for, hvad der er muligt.

Huset træder smukt frem i det grønne landskab med pudsede facader, lidt bindingsværk, sortmalet fundament, sprossede vinduer og taget med de smukke røde tagsten.

I bydes velkommen i det som vi vel med rette kan kalde husets hjerte, i form at virkelig store kombinerede køkke/alrum/stue med opvarmet klinkegulv og selve køkkenelementerne fremtoner i lyse farver.

Under madlavningen har I udsigt ud til gårdhaven og middagen serveres i alrummets spisesektion, hvorfra der er udgang til haven.

Det meget store badeværelse er virkelig noget for sig, med indmuret kar, bruseafsnit og naturligvis gulvvarme.

Videre byder underetagen på bryggers/baggang (in progress), åbent rum i forbindelse med køkkenet, to gode værelser samt opgang til 1.salen.

På førstesalen er der en stor stue med det man vel godt kan kalde et rigtig fint kig ud til Østersøen og hvor man med lethed ville kunne opdele stuen til flere værelser, hvis det er det man ønsker.

Trods den uforstyrrede beliggenhed kommer hverdagen til at glide nemt, for de daglige gøremål findes i nærliggende Stege, og familien kan følge vandrestien Camønoen "rundt på øen". Og I har blot en cykeltur til Møns Klints eller en af de mange fortrinlige strande.

Med sin gode størrelse og idylliske omgivelser excellerer huset til såvel børnefamilien, der ønsker rolige rammer om hverdagen, og som FLEXBOLIG for sommerhusfolket, der kræver plads og kvalitet - hele året rundt.