Nær man ikke vil gå ned på udstyr og bo bedre en gennemsnittet

Solskinsøen Bogø favner det - den indre ro, stilhed, fuglesangen og alt det der hører sig til på landet - skaber idyllen som vanskeligt lader sig beskrive og skal opleves. Øen er indbegrebet af landsbysamfund - med bl.a. de store skovarealer og de mange steder hvor solen og vandet nydes i enerum. Øen kendetegnes ved, at være beboet af søde og imødekommende mennesker og at man hurtigt føler sig velkommen. Selvom øen kun har få erhvervsdrivende, foregår der alligevel en masse aktiviteter - løbeklub, pinsebal, havetraktorræs, running dinner osv.).

Infrastrukturen til og fra øen er fantastisk og med det åbne hav på alle sider og turen over Farø med glimt af alle kitesurfererne der boltrer sig i det ideelle farvand (dette sted er blandt de 4 steder hvor der afholdes DM) - føles turen som en udflugt. Bogø - har dæmning til Møn og færgen Ida sejler en til Stubbekøbing - hvor overfarten tager 12 min. Havnen, som består af små fiskerhytter, huse og pkørselsrampe i forbindelse med overfarten til Stubbekøbing, de statelige kaptajnsvillaer og mindre skipperhuse - nogle med skibsnavne på facaderne og ikke mindst navigationsskolen, udgør de væsentligste spor af Bogø som søfartsø. Turen til den hyggelige købstad Stege på Møn tager 20 minutter - 10 minutter længere fremme finder man Møns Golfklub ved Præstekilde Hotel og yderligere 15 minutter længere fremme det nye Geocenter ved Møns Klint.

Huset ligger på stor lukket hjørnegrund, på lukket stille vej, hvor naboer holder øje med hinandens huse.

Der er en fredelig og hyggelig stemning samt hjælpsomhed blandt naboer, uden det dog medføre nogen forpligtigelser.

Selve haven er anlagt så praktisk, at det meste er plæne, der er overdækket terrasse, flisegange parkeringsareal o.s.v. - så alt næsten passer selv.

Selve boligen er opført nærmest som et helårshus, vinkelbygget, med filsede facader, røde tegl, mahogni vinduer, jordvarme, gulvvarme, MULTIFORM køkken- og badeværelseselementer, granitbordplade og sådan kunne man blive ved, der er ganske enkelt gået ALL IN på alt det lækre.

Når man ankommer til huset efter en travl og stresset uge og åbner hoveddøren - bliver jeg mødt og budt velkommen i husets hyggelige atmosfære - straks når man træder ind i huset.

Huset har en god energi og her er mange muligheder. Når man træder ud på terrassen fra stuen, får man følelsen af at være væk fra stress og jag. Haven er nem og overskuelig og det gør egentlig blot det hele lidt lettere, da der så kun er plæne og klippe.

Man har solen på terrassen hele dagen da facaden vender mod syd og har også mulighed for at sidde længe ude på de gode sommeraftener og nyde freden og roen under overdækningen, hvis først duggen falder.

Der er rent faktisk to indgange til ejendommen - dels vi den store smukke entre i nordfacaden eller via bryggers/baggangen, hvor jordvarmeanlægget er installeret, sammen med vaskemaskine og tørretumbler - men lige gyldigt hvor man starter, er det bare en fornøjelse.

Køkkenet er lyst og åbent med elementer fra MULTIFORM og alt i hvidevarer.

Den store vinkelstue er også åben og ligger op til køkkenet, med plads til både spisestue og dagligstue, med brændeovn og foldedøre ud til den overdækket fliseterrasse.

Her er 3 gode værelser, brusebadeværelse samt yderligere stort flisebadeværelse med bruseniche og spabad.

Endvidere følger alt indboet naturligvis med som beset, så - whats not to like ?.

KØBER SKAL SÆRLIGT VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, at ejendommen er udlejet gennem bureauet Novasol og har for år 2023 generet en årlig lejeindtægt på kr. 135.000.

Grundet salg af ejendommen har sælger opsagt omtalte udlejningskontrakt fra 4/1-2025, men køber er nødsaget til at respektere de nuværende bookede udlejninger, men man kan som køber "ejerspærre" de endnu ikke bookede uger.