I den lille hyggelige landsby, med kirken som genbo og højt til himlen

På Mønvej får du et dejligt hus med 1.sal, en god lukket have, hvor der er plads til fred og fordybelse eller leg i haven. Plænen ligger ugeneret fra vejen. Der findes en stor træterrasse på bagsiden af huset og et lille skur i baghaven.

Som det første træder du ind i Entre`en, der fungerer som fordelingsgang, med trappe til 1.salen.

Går du til venstre i entre`en findes er god stor stue med brændeovn, ud mod selve Mønvej, og kighul ud til køkkenet. Stuen rummer både plads til spiseområde og sofaarrangement.

Lige frem fra entre`en findes Køkkenet, som indeholder flotte hvide elementer, alt i hvidevarer, samt spiseplads og udgang til den store træterrasse og haven.

Badeværelse findes under trappen og findes med klinker på gulv og vægge, og er udstyret med en god størrelse brusekabine.

På 1.salen er der en lille repos, samt et børne/gæsteværelse og et soveværelse. Det store værelse kan sagtens rumme 2 børn.
I kælderen første halvdel er naturgassen installeret og her finde vaskesøjle, ligesom der er adgang til krybekælder, under den resterende del af ejendommen, hvor der er god plads til opbevaring.

Om du er børnefamilien eller ej, så er bussen stort set lige uden for hoveddøren til både Præstø og Vordingborg.

Det lille hus i Allerslev har noget at byde på for alle i familien, store som små.

Den nærmeste skole og pasningstilbud findes i Præstø, hvor du kan køre til på godt fem minutter, hvor du kan gøre dine indkøb og lignende.

Tager du den anden vej, kommer du forbi Mern, som også rummer den lokale nærkøbmand. Tager du 20 minutters køretur videre, kommer du til stationsbyen Vordingborg hvor du også kan finde forskellige indkøbt muligheder, samt togstationen.

Ønsker du stadigvæk et kunne besøge storbyen kan du køre til Køge på tre kvarter og til København på en time og et kvarter.

For de aktive findes der både gymnastikforening, fodboldklub, svømmehal og fitnesscentre, som alle findes inden for en kort køretur. Området er rigt på natur, kulturelle oplevelser for både store og små.