Når eventyr bliver til virkelighed

Billedskøn lystejendom fra 1905 på 2,5 hektar jord - beliggende i smukt naturlandskab på strækningen mellem Nyborg og Kerteminde.

Der er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som den er på egnen her og der er ganske få ejendomme, der er så velbevaret og fyldt med sjæl som denne firlængede teglstens gård.

Møllegårdsvej nr 2 er en smuk og velbevaret firelænget lystejendom fra 1905. Ejendommen består af stort stuehus på 323 kvadratmeter, og hertil kommer vinkelbygget sidebygning på 831 kvadratmeter med anneks der af sælger bruges til Air B&B og yderligere udbygninger.

Det første syn der møder jer, er den idylliske gårdsplads, de blomstrende træer og grønne buske. Ejendommen står smukt med oprindelige detaljer såsom kamtakket udspring under taget etc.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af. Her er både et stort, åbnet stuemiljø og i åben forbindelse med køkkenet, hvor der er en havedør ud til stor træterrasse. Her kan dele af Storebælt og Storebæltsbroen nydes og samtidig er der trin ned til yderligere en stenterrasse i haven.

Det store åbne køkken-miljø, med skjult spisekammer, falder smukt ind i den store stue - hvor man tydeligt kan se, at man er hjemme hos nogle helt særlige mennesker, der forstår at formidle på en fantastisk måde. Der er adgang til musikstuen, der også har sin egen trappe op til 1.salen.
Fra hovedindgangen, en unik entre, der i den grad giver stemning, allerede når man åbner døren og så går man videre ind ad dobbelt glasdør til de utrolige stueomgivelser.
Fra bagtrappen er et stort bryggers, med indgang til skabsrum, indgang til stort badeværelse og nedgang til kælder, og indgang til stuen.
Via smuk kvartsvingstrappe i stuen er der forbindelse til første sal. Heroppe venter en helt fantastisk flot og udnyttet 1.sal, med stort soveværelse med adgang til et endnu større smukt og anderledes badeværelse med kar og bruseafsnit, 2 virkelig store værelser og tv-stuen i gavlen ud mod Storebælt, hvor der er plads til fred og fordybelse. Her er trappenedgang til musikværelset.

De to af længerne er fuldt istandsatte. Her er utallige muligheder. her er bla. Et gæsteafsnit, der består af 2 værelser, køkken og stue, samt stort badeværelse. Pt. Bruger sælger det til AirB&B, men kan bruges til venner fra nær og fjern der besøger jer. Flere disponible rum i varierende størrelser, et er bla. meget større end lejligheden. Ekstra badeværelse og et ekstra toilet.
2 store værksteder, det ene med trægulv, og indskudt dæk. Alt er i super god stand og alt er muligt her.

Vognport bygningen, har plads til 3 biler, foruden 2 mindre disponible rum.
En gammel staldbygning er perfekt til havemøbler, haveredskaber m.m.

Grunden er på cirka 2,5 hektar, består af fredskov, park lignende have og et mindre åbent stykke jord. Det danner smukt rammen om hele ejendommen, hvor kun de åbne marker danner grænsen. Den vidunderlige have, med store gamle træer, der kaster de smukkeste skygger på den store græsplæne. Blomstrende buske, rosenbed og blomster, samt en lille sø, er givende for både dyr, skov og strand fugle. Her er rigtig mange gamle frugttræer, der giver en god høst. Der er også en dejlig idyllisk solterrasse, ved den gamle staldbygning. Der er mulighed for at dyrke det åbne stykke jord til egen grøn selvforsyning, hvis man vil det, eller bare sidde ved søen og iagttage fiskenes frie leg i vandet, hvis man da ikke hellere vil vandre en tur i ens egen skov. Her er fredfyldt og harmonisk, med de smukkeste solnedgange over de åbne marker.

Omgivelserne er også storslåede, der er kun 1 km vandretur til stranden via markveje, hvor man kan opleve solopgang over Storebælt, eller gå en tur omkring Nordenhuse, med badestrand og badebro. Her er mange muligheder for at bade i nærheden, eller gåture ved stranden. F.eks til Grønnehave camping eller helt til Nyborg, hvor man bla. passerer er en stort offentlig grønt område ved vandet, med naturlegeplads, samt indhegnede dyr og fugle. Skovture i Præsteskoven eller Juelsberg gods skovene.

Der er kun 15 min kørsel til Kerteminde og 12 min. til Nyborg. Begge byer har tilbagevendende, lokale festdage, eks. Middelalder, Kirsebær, Fjordens dag, havnefester o.m.m.

Begge byer har marinaer, golfbaner, koncertoplevelser, museer, gallerier og andre kulturoplevelser.

Ydermere er der kort vej til stationen i Nyborg og kort vej til Motorvejen.

Dette er kort fortalt en helt unik ejendom, med en god central placering i landet og i et af Danmarks smukkeste naturområder.