Når den gode smag favner det hele og parken indbyder til fred og fordybelse

Unik lystejendom beliggende i smukt naturlandskab ved Lundby.

Det er ikke mange steder i Danmark, hvor idyllen er så udtalt, som den er på disse kanter og der er ganske få ejendomme, der er så velbevaret og fyldt med sjæl som netop her.

Kragebjerggård er en smuk og idyllisk lystejendom fra 1885, som senere er totalrenoveret med respekt for ejendommens stil og charmerende detaljer. Stuehuset er på 330 kvadratmeter, hertil kommer sidebygning med fyrrum/værksted og stor garage med i alt 3 porte samt fuldt loftrum på ca. 58 kvadratmeter.

Byggetilladelse er givet til, at der kan indrettes en særskilt lejlighed i pågældende bygning. Imellem de to bygninger er der i 2008 opført et stort orangeri på 100 m2.

Ved opkørsel til huset, er det første der møder jer en smuk, hjerteformet sø med åkander og idyllisk the-pavillon. På gårdspladsen står ejendommen smukt med masser af detaljer; Kviste, søjler, smukke trapper og udsigt til den parklignende have.

Det charmerende og herskabelige ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald. Plads er der rigeligt af og man føler historiens vingesus komme endnu tættere på.

Grunden er på lidt over 2 hektar, hvoraf et større areal er udlagt som park med egen skov og sø.

På toppen af grunden, er der den smukkeste og uhindrede udsigt over landskabet og Karrebæksminde bugt, hvori solen reflekterer sine stråler. Herfra kan I nyde solnedgangen på udsigtsbænken sammen med aftenkaffen. Haven er fyldt med farverige blomster, grønne buske og store krogede træer, der kaster form fulde skygger på den store græsplæne. Der er terrasser på alle sider af huset, hvor solen kan nydes dagen igennem. Der er rig mulighed for at dyrke jorden, og dermed krydre sommerens salater med grønsager fra egen avl - de udlagte højbede vidner herom.

I de 330 kvm bolig er der lagt vægt på størrelse og rummelighed, samt elegance og komfort med hensyntagen til ejendommens oprindelige stil.

Fra gårdspladsen træder man ind i den imponerende hall, hvor en bred trappe leder én op til 1.salen.

Fra hallen har du adgang til både garderoberum og et smukt brusebadeværelse etableret i 2021.

Træder du igennem de dobbelte døre kommer du til 3 stuer en suite, med bl.a. smuk, antik kakkelovn og flere udgange til terrasser og haven.

Køkkenet er åbnet op ud til orangeriet og derfor får du et 100m2 stort, lyst og lækkert, klinkebelagt køkken-alrum med udgang til haven, trin ned til forsænket loungeafdeling med pejs, og et lysindfald der er umuligt at beskrive, men som ganske enkelt skal opleves.

Orangeriet betragtes som husets hjerte, og med udsigt over mark og dal, kan du følge med i årstidernes skiften og det rige dyreliv på tæt hold.

I stueetagen er der desuden kontor, bryggers samt viktualier rum.

1. salen er helt fantastisk flot udnyttet, med fokus på komfort og udsigt, så langt øjet rækker.

Her er stor repos med høje vinduer ud mod parken, så lyset får optimale betingelser, 3 store værelser, med loft til kip og synlige bjælker. Det ene værelse, hvor kreativiteten er udfoldet og et andet, som man sikkert vil kalde masterbedroom med udgang til stor balkon med udsigt over området og det kuperede terræn.

Badeværelset på 1. sal er stort, holdt i marmor, med kar og bruseafsnit.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur, der er i området ved Lundby/Kostræde, der strategisk ligger ideelt mellem Vordingborg, Næstved og tilkørsel nr. 39 til motorvejen mod både København og Rødby, samt et stenkast fra Præstø med lystbådehavn og restauranter.

Der er blot 1,5 km til Lundby station hvor du finder fin tog- og busforbindelse til henholdsvis Vordingborg, Næstved og Præstø. I Lundby er der både børnehave og folkeskole at finde, og der er fine indkøbsmuligheder blot en kort køretur derfra.

Her er kort fortalt tale om en helt unik ejendom i et af Danmarks smukkeste naturområder, en perle for den kræsne køber der værdsætter kvalitet og 'SLOW LIVING'.