Simple living - til personen der selv ønsker at skabe

I et hyggelige og autentiske sommerhusområde ved Ore i det smukke Sydsjælland, ligger det gamle sommerhus, med en masse sjæl og nærmest som en helt tidslomme.

Her er fint med plads, beliggenheden fejler bestemt heller ikke noget og ejendommen henvender sig primært til dem, der gerne vil have noget "at rive i" og selv kunne forme og skabe.

Stilhed, duft og et fuldkommen unikt lys på alle årstider, finder du her.

Sommerhusområdet ligge ca. 2 kilometer fra Vordingborg centrum, Gåsetårnet og Borgruinen, som er et besøg værd.

Huset ligger i en gammel lukket have, hvor det meste er plæne og så en lille pavilion ud mod Klintevænget, hvor man kan sidde og følge med hvad der sker om sommeren.

Vandet og Ore Strand ligger kun 100 meter fra huset.

Ore Strand er med Blåt Flag, badebro og den smukkeste udsigt over Storstrømmen, som er et 10 kilometer langt farvand.

Bygningssættet består af selve sommerhuset, hvor der er via den overdækkede terrasse er adgang til seperat bad- og toiletbygning samt gæsteannexet.

Bad- og toiletbygningen er faktisk ret rummelig med fritstående brusekabine, masser af skabe og vaskemaskine.

Annexet har også god plads og rummer mulighed for adskellige sovepladser.

Selve sommerhuset er bare hyggeligt og bygget som man gjorde den gang, med 2 sovekamre samt åben stue/køkkenmiljø, hvor der dels er udgang til fliseterrasse og haven til den ene side og ud til den overdækkede gårdhave på den anden.

Som sagt skal man påregne, at der skal investeres tid og penge (det trænger det til), men man kan sagtens bo der som det er.