Når et sommerhus har det ekstra patina - myldrer minderne frem

Der er ca. 100 meter til man står på diget og du har en storslået udsigt over Østersøen og yderligere ca. 100 meter, til du står med fødderne nede i vandet. Samtidig hat du adgang til den perlerække af naturområder, der omgiver Ulvshale Strand, seks kilometer fra Stege.

Senere kan du slentre langs den kilometerlange sandstrand og videre rundt på Ulvshale.

Den smukke ø byder på en usædvanlig oplevelsesrigdom med et væld af sjældne naturoplevelser samlet på et lille område med blandt andet gammel artsrig skov, hede med enebærkrat, fuglerige strandenge og lyngområder.

Hvis man ikke selv bor på en af vejene i området, er det ikke et sted, man eller bare køre forbi, så trafikken er i den grad begrænset.

Sommerhuset er i de rigtige farver, med sortmalede facader og en masser af vinduer, der sender et helt særligt lys igennem.

Haven er stor, det meste er plæne og samtidig svajer de store træer sagte i vinden og kaster smukt skygger hen over grunden.

Det oprindelige sommerhus er af fabrikatet Jeppesen.

Isolering er her ikke så meget af, til gengæld er stemningen og atmosfæren fuldstændig fantastisk og man fornemmer ligesom den glæde og gode karma, der skinner igennem alle steder.

Det oprindelige hus er med stor stue, hvor der dels er udgang til stor træterrasse og haven, adgang til køjerum og åbnet op ned til havestuen, hvor udekøkkenet bliver brugt som det "normale" køkken. Det hele er overdækket og sammenhængende med en god funktionel arbejdsgang, hvor der nemt er plads til en 6-7 menneskers samvær og ophold samt udgang til endnu en stor træterrasse og endnu en åbning ud til annekset.

I anneks/udhus er stort soveværelse, kombineret entre og baggang, hvor vaskemaskinen er placeret, her er skabe og adgang til stort flisebadeværelse med bruseafsnit og en af de kendte lokale keramiker og porcelænsmaler, har sat sit præg på udsmykningen af de hvide fliser.

Ejendommen sælges naturligvis med alt indbo, så er man til autencitet og atmosfære, er det nok vanskelig ikke at blive begejstret.