Vinkelbygget med flere vestvendte terrasser samt nem og lukket have

Kvarteret omkring Hammerichsvej er et yndet sted at flytte hen.

Vejene er stille - trafikken minimal og netop her - midt på Hammerichsvej - er man bare tæt på det hele.

Stisystemet i området er fint - det leder en op til krydset - hvor TV2-øst har sit hovedsæde - bagved der ligger ZBC "Zealand Business College" - folkeskolen - den nye svømmehal og DGI-byen som multicenter med springcenter, svømmehal etc. og giver derfor også rigtig god mening for familien med børn i alle aldre.

Skoven ligger også "lige om hjørnet" ud mod kysten og selve byens handelsgade kan nåes på få minutter.

Byens varemærke er Gåsetårnet - staten har åbnet landets Borgcenter i byen - her er masser af kultur - foreningslivet lever i bedste velgående og toget kører med timedrift til København.

Byen og området står overfor en stor omvæltning - der kommer ny Storstrømsbro - Fehmern-forbindelsen gør afstandene kortere og flere nye erhversgrunden er under udstykning langs Sydmotorvejen. Vordingborg har - udover gode dagtilbud og skole til børnefamilien - gymnasium, HF, handelsskole, Seminarium (såvel lærer som pædagog) samt kaserne, som er hovedkvarter for Hjemmeværnskomandoen. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.

En særlig vej, Morten Olsens Allé, ved byens stadion, er opkaldt efter bysbarnet, fodboldlandsholdstræner og tidligere landsholdspiller Morten Olsen, som er opvokset i byen. Han er en af de få i Danmark, der i levende live har fået opkaldt en vej efter sig.

Selve boligen fremstår med smukke blanke facader i røde sten, carport med her tilhørende muret udhus samt yderligere redskabsrum i træ, på siden ind mod nr. 23.

Her flisebelagt indkørsel og parkeringsareal, en nem og overskuelig have med masser af plæne, flere terrasser og samtidig også en smuk prydbeplantning, for at krydre det hele lidt ekstra.

Entre`en byder velkommen og har også garderobeplads.

Elegant brusebadeværelse med gulvvarme, skabearrangement og marmorbordplade med indstøbt vask.

Som hjertet i ejendommen ligger stuen, som dels er helt åben og rummer plads både til dagligstue og spisestue, ligesom der er 2 store vinduespartier med udgang til fliseterrasse og haven.

Det nye smukke og åbne køkken er etableret i 2022, med alt i hvidevarer og ligger som sagt i åben forbindelse med stuen.

Bryggerset er også baggang, klinkebelagt med masser af skabe og bordplads, ligesom det også er her, at fjernvarmen er installeret og "gemt af vejen" i større skab, hvor vaskemaskinen også er placeret.

Stort soveværelse (har formegentlig tidligere været 2 mindre værelser), yderligere stort værelse samt kammer/kontor.

Sælger oplyser, at alle skabselementer i køkken, bad og bryggers er af mærket SVANE-KØKKENET.