Når mængden af superlativer slipper op - man savner simpelthen ord

Der er tale om en af Vordingborgs mest markante ejendomme.

Den blev bygget af de daværende ejere af Iselinge Godset og givet som bryllupsgave til deres datter og svigersøn, grevinde Tove og grev Christian Ahlefeldt-Laurvig, som boede der indtil de overtog godset. Samme gods har også givet navn til udstykningen sidst i 1960érne, der blev kaldt Iselige-udstykningen og navnene på vejene henviser til ejere m.m. af netop dette gods.

Der var udelukkende marker før huset blev opført, så derfor valgte de naturligvis at lægge ejendommen på områdets bedste placering.

Grunden er en af de største i dette oprindelige kvarter og rummer ikke blot plads til en masse haveareal, terrasser etc. - men også en stort parkeringsareal, med plads til flere biler.

Ejendommens fremtoning er nok det de fleste vil kalde markant og står smukt, hvor solens stråler reflekteres i vandet og kaster sine stråler smukt op over det hele.

Ved ankomst til ejendommen drejer man sagte ind gennem porten og den store baghave åbner sig, med parkeringsareal, en ældre muret garage på 36 kvm og der er i den grad åbnet op, så der er endnu højere til himlem - alt pakket ind i det smukkeste hvide hegn, der omkranser grunden.

Da nuværende sælger køber ejendommen i 2022 bliver det meste indvendigt "strippet" og startet op på ny, så man virkelig tale om en gennemgribende renovering og sikken et resultat.

Det skal dog bemærkes, at den højloftede kælder ikke har været en del af den store renovering, for den var allerede i fin stand.

Ejendommen er fra 1952 og gemmer på 219 kvadratmeter samt en højloftet, tør og meget anvendelig kælder på 74 kvadratmeter, med forkælder, fyrrum med fjernvarme, aktivitetsrum samt yderligere disponibelt rum, som ville være velegnet til og indrette vinkælder i.

Hoveddøren ligger i den nordlige facade - ud mod det store parkeringsareal og byder indenfor i den store smukke hall, med skinnede hvide marmorklinker og kvartsvingstrappe til 1.salen.

Køkkenet er vel det man kan kalde enormt, utal af skabe, det samme gælder for bordpladsen, alt i hvidevarer, Quooker og samtidig med udsigt over markerne til vandet.

Den store stue ligger i forbindelse med køkkenet, kun adskilt af fløjdøre og her er muret pejs med indsats samt dobbeltdør ud til terrasse og haven, hvor udsigten bliver endnu mere udtalt.

Ydermere stort herreværelse/kontor, fordelingsgang samt flisebadeværelse med bruseafsnit.

1.salen er endnu mere magisk, hvor der - i den grad - er gået "all in" med med gulvvarme overalt, fordelingsgang der forgrener sig ud til 3 store værelser, ydermere et meget stort soveværelse - hvor udsigten over vandet kommer helt ind under huden og i tilgift et enestående badeværelse med vilde og charmerende løsninger, så som kar, glasbruseniche og væghængt Geberit-douchetoilet.

Kom selv og se hvad vi mener.