Markant villa - velegnet til den store famile eller dem der bare vil have god plads

Som sælger selv udtaler det på de sociale medier - så er børnefabrikken kommet til salg - og det er vel egentlig meget rammende for netop ejendommen her, der med alle sine store værelser, perfekte beliggenhed op til dag- og uddannelsesinstitutioner - er det oplagte valg, for både den store kernefamilie eller den sammenbragte familie, med dine, mine og vores børn - plads mangler her ikke.

Ejendommen har været i sælgers eje siden 1999, men nu er børnene fløjet fra reden og sælger derfor klar til at give stafetten videre til en anden familie, som vil blive lige så glad for ejendommen som sælger. Ejendommen er i 2006 gennemrenoveret i stueplan, i samme forbindelse er der opført en tilbygning.

Vi er på en af byens mange attraktive veje - H. I. Hansensvej - i hjertet af Vordingborg By, omgivet af andre smukke og charmerende ejendomme, ligger også denne her smukke ejendom i flere plan og med en markant fremtoning ud mod vejen. Ejendommen der er opført i 1912 med pudsede facader, smukke tegl, god flisebelagt indkørsel, en lukket nem og overskuelig have.

Ad trappen mod vejen ligger hoveddøren i den nordlige facade og her kommer man ind i ejendommens entre. Husets entre er også fordelingsgang med nedgang til lille fyrkælder og åben trappe til 1. sal.
Ad anden indgang træder man ind i et dejligt stort, klinkebelagt og velindrettet bryggers/grovkøkken med masser af afsætningsplads, muret bord med vask og udgang til haven, samt stor vestvendt fliseterrasse. Herfra er der adgang til to dejlige værelser - begge med hems, samt et af husets to badeværelser.

Fra husets entre er der adgang til et rummeligt spisekøkken der indeholder alle hvidevarer, samt mange fine detaljer og udgang til husets vestvendte terrasse. Fra køkkenet går du direkte ind til husets TV-stue med karnap. Den hyggelige stue som er i åben forbindelse med spisestuen/alrum, har også plads til en god familiesofa.
Fra husets entre er der trappe til 1. sal med afhøvlede originale gulve. Den indeholder ikke mindre end et skønt soveværelse med terrassedør, to fine børneværelser, husets andet badeværelse- samt et dejlig stort depotrum der af sælger anvendes til kontor.

Der er endvidere 2 særlige forhold som køber skal være opmærksom på. Alle husets vinduesrammer er intakte, men en del af ruderne er punkteret og trænger til udskiftning, ligesom der er opført et udhus i baghaven, som ikke er registreret og godkendt af kommunen, så enten overtager køber skuret som det er, eller også nedriver sælger blot skuret, inden overtagelsen.

Ejendommen indvendigt er lige så charmerende som udvendigt og er mere end ideel for dels den store familie eller de 2 generationer, der ønsker at bo sammen.

Ejendommen er i 2005 blevet tilbygget til det resultat vi ser i dag og med gulvvarme - fra fjernevarme - i hele stueplanet.

Vi er på en af byens mange attraktive veje - H. I. Hansensvej - i hjertet af Vordingborg By, omgivet af andre smukke og charmerende ejendomme, ligger også denne her smukke ejendom i flere plan og med en markant fremtoning ud mod vejen.

Ejendommen der er opført i 1912 med pudsede facader, smukke tegl, god flisebelagt indkørsel, en lukket nem og overskuelig have og ja - så kan vi også bryste os af direkte timedrifts-forbindelse med toget til både Rødby og København.

Er man til byliv og skønne omgivelser, så er villaen her det oplagte valg - for den ligger stort set midt i Vordingborg by. Byen har et aktivt handelsliv med et bredt udvalg af butikker og indkøbsmuligheder. Her finder man blandt andet Vordingborg kasserne, Borgcenteret med Gåsetårnet og Ruinterrænet, havnene, Kirkeskoven inde i byen og skovene omkring byen. Ligeledes den dejlige strand på Ore blot 2 km. væk.

Og med kun få minutters kørsel til motorvejen, kan man hurtigt komme til de nærliggende større byer samt nå vores landets hovedstad på blot 1 time.

Og hvad er Vordingborg så for en størrelse ? - jo Vordingborg er en gammel færgeby med en rig historie.

Ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger, er byens fremmeste seværdighed. Den eneste fuldt bevarede del, Gåsetårnet, er byens vartegn. Der findes desuden en historisk-botanisk have på voldterrænet; den er skabt i 1921 af landskabsarkitekt G.N. Brandt på grundlag af den ældste danske havebog fra 1647 Horticultura Danica af Hans Raszmussøn Block. Byens kirke Vor Frue Kirke stammer fra 1388 og ligger på kirkeengen, hvorfra resterne af en voldgrav strækker sig til slotsruinen.

Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne m.m. og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.