Når vi siger totalrenoveret og indflytningsklar - så mener vi det !

Lejligheden ligger på Grønlandsvej med frit udsyn til alle sider og med solrig altan med trægulv.

Mere præcist er vi blot en lille spadseretur fra butikscentret ved Sct. Jørgens Parks, her er både restauranter, indkøbsmuligheder, specialbutikker og fitness.

Turen til Næstved centrum tager kun ca. ti minutter på cykel, så hvis du gerne vil have endnu større udvalg af butikker, cafeliv og byens puls, tja så ligger det faktisk lige rundt om hjørnet.

Næstved er også en stationsby, så er det togforbindelsen der "trækker" i hverdagen, er det her også.

Udlejning er tilladt, det samme gælder for husdyr - dog så længe de ikke er til gene for foreningens andre beboere.

Lejligheden er beliggende i god ejerforening med gode parkeringsforhold lige ved hoveddøren, grønne områder og gode fælles faciliteter med adgang til vaskekælder, cykelkælder, eget kælderrum lige ved nedgangen - ligesom der er opsat ladestander på parkeringspladsen.

Lejlighedens 61 kvadratmeter er utrolig godt indrettet og som sagt indflytningsklar, lys, totalrenoveret og med egen altan.

Entre`en er med indbygget vaskemaskine.

Her er smagfuldt badeværelse med bruseniche.

Elegant og praktisk køkken med alt i hvidevarer.

Rummelig og meget lys spise-og opholdsstue med udgang til den omtalte altan samt soveværelse - som ikke umiddelbart syner så stort - men det skyldes den store praktiske skabsvæg - og JA - der er sagtens plads til en halvanden mands seng 140x200 - bare så vi lige får det slået fast.

Der er naturligvis også lagt fiber ind i lejligheden.