Nyd den smukke udsigt over Storstrømmen mens Farøbroen fortaber sig i horisonten og vildtet

Nyd den smukke udsigt over Storstrømmen mens Farøbroen fortaber sig i horisonten og vildtet græsser og hygger sig på engstykket direkte op til ejendommen.

I familiens samlingssted midt i naturen nydes udsigten over det storslåede sceneri med Storstrømmen og Farøbroen som de centrale aktører. I dette hyggelige og rummelige sommerhus, er der hjerterum og sovepladser nok til at den store familie kan samles. Med 4 soveværelser inde i huset samt et anneks i garagen, er der god plads til at man både kan være sammen og gå hver til sit. Nyd samværet omgivet af vand, skov og mark.

Hvis I ønsker et sommerhus med udsigt til vand, bro, mark og gåafstand til skoven, så er dette et fantastisk bud.

Gør jer selv en tjeneste. Gå en tur ned til vandet. Gå en tur under broen over i skoven eller kig ud over vandet.

Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Bakkebølle var indtil 1774 ejet af Vordingborg Rytterdistrikt. Siden kom det under godset Lilliendal ved Mern. I landsbyen er rejst en sten til minde om Bakkebølles frikøb fra Lilliendal i 1795, hvor de 16 bøndergårde overgik til selveje. Tidligere var der i Bakkebølle et trinbræt på Kalvehavebanen.

De nærmeste golfbaner er Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskildstrup (ca. 26 km), Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Grundejerforeningen råder over grønne fællesarealer og der er flere steder nedgang og-/eller adgang bademuligheder i Storstrømmen & der er gode fiskemuligheder langs hele kysten.

Ejendommen ligger som sidste hus ned til det store fredede fællesareal, så udsigten over vandet og til broen, vil altid blive, med mindre at træerne gror ind i himlen.

Grunden er stor, her er masser af plæne, smuk beplantning og en god garage i træ, hvor der også er monteret ladestander fra CLEVER, som sikkert også vil kunne overtages.

Entréen byder velkommen og og går rundt til højre som fordelingsgang, med garderobeplads.

Her er brusebadeværelse med træbeklædte vægge, gulvvarme og plads til vaskemaskine.

Køjerum, 2 gode værelser, separat forældreafsnit med soveværelse med adgang til flisebadeværelse med spa-pool, brus og gulvvarme samt udgang til stor overdækket træterrasse og haven samt smuk udsigt over vandet og Farø-broen.

Åbent køkken samt åben vinkelstue med med brændeovn, store vinduespartier ud til fliseterrasse og haven og en - omend - endnu flottere udsigt over vandet og Farø-broen.

Et fritidshus der virkelig indbyder til fred og fordybelse.