Velbevaret idyllisk lystejendom i smukt naturlandskab

I den hyggelige lille landsby Brarup, beliggende mellem Nørre Alslev og Guldborg på Nordfalster, ligger denne store og velbevarede lystejendom.

Ejendommen er opført i 1911 med gedigen respekt for de klassiske byggetraditioner og fortæller sin helt egen historie om ro, stilhed og tid til eftertanke, med sine mange charmerende og originale detaljer.

Ejendommen ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen og der er adgang via den charmerende allé, der fører op til ejendommen. Her bliver I mødt af den hyggelige og lukkede gårdhave med blomstrende træer og buske, smukke blå stalddøre der understreger den rolige og hyggelige landstemning.

Fra man træder ind ad hoveddøren, fornemmer man stemningen, historien og originaliteten. Der er højt til loftet og originale gulve. Fra den lange lyse gang, er der adgang til 6 værelser i forskellige størrelser, her er et stort baderum med flere toiletter og originale terrazzogulve, der fuldender den autentiske oplevelse.

Den store stue for enden af gangen fremstår lys og imødekommende med de originale, dobbelte glasdøre og vinduer til flere sider. Fra gangen er der via en lille mellemgang, adgang til det store landkøkken, med det originale vægskab fra gulv til loft og det klassiske forrammekøkken. I stueplan er der yderligere et stort multirum/undervisningslokale med eget toilet. I forlængelse af multirummet/undervisningslokalet er der desuden en stor dejlig vinterhave, med fantastisk udsigt og et enestående lysindfald.

På førstesalen bliver man igen mødt af store åbne rum, med lys fra flere sider, der sammen med de fritlagte loftsbjælker understreger stemningen og følelsen af det varme og klassiske miljø. Den store loftshøjde er gennemgående for hele ejendommen og er en oplevelse i sig selv - og sammen med de mange vinduer og glasdøre, oplever man den venlige, lette og elegante atmosfære.

Her på 1. sal er der god plads med åbent spiseområde og køkkenmiljø, opholdsstue, fordelingsgang, toilet- og badefaciliteter samt 4 værelser. I stuen åbner de dobbelte franske glasdøre ind til yderligere 4 rum en suite og adgang til det store gavlværelse med direkte kig til landsbykirken.

Gavlværelset har eget bad og toilet og i det tilstødende lokale, kan det lille køkken reetableres, så der bliver en fuldt funktionel lejlighed, med egen indgang via spindeltrappen på sydgavlen.

Lystejendommens store grund opfylder de flestes drømme om livet på landet. Haven er omkranset af krogede træer og buske, der kaster skygge ned på den store græsplæne. Her er også en dejlig solterrasse, hvor sommerens hyggestunder kan nydes.

Ejendommen er beliggende i landsbyen Brarup på det let kuperede nordlige Falster, med kun lidt over en times kørsel til København og ca. 45 minutter til Rødbyhavn, der med Femernforbindelsen forbinder Danmark med Europa. Området er kendt for et særdeles aktivt foreningsliv med mange forskellige tilbud i forhold til sportsaktiviteter, et rigt og alsidigt kulturliv og rigtig mange fantastiske dyre - og naturoplevelser med bl.a. havørne, store skove og smukke strandområder med masser af muligheder for at gå på opdagelse i naturen.

Bygningens opvarmningskilder er fordelt på både oliefyr, træpiller, solvarme og luft/luft varmepumper. Varmeanlægget er optimeret med intelligent styring mellem varmekilderne. Al vvs og el i bygningen er udskiftet.

Sælgerne fortæller: "Vi synes at, originale massive trægulve og fyldningsdøre, mange glasdøre, rigtig retro linoleum, højt til loftet, klassiske håndtag på de fleste døre og låger, de mange dannebrogsvinduer, små og store lokaler og gode energiløsninger, er nogle af de betydningsfulde elementer, som indgår i den rolige og positive stemning, som man oplever, når man er i huset. Haven indrammer bygningerne perfekt og er med til at give oplevelsen af det rolige og eksklusive, nærende miljø."

#ethus.ethjem