Figenvej 18, Bakkebølle Strand

Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Vejene i området er lukkede - og som den sidste grund ud til stort fællesareal i den gamle del af udstykningen ligger Figenvej.

Ejendommen ligger godt trukket tilbage på grunden, så er der er optimalt privatliv, med kombineret carport og udhus/atelier og trappegang i træ, der leder op til selve ejendommen, men samtidig også skaber distance ud til vejen, kombineret med den store træterrasse mod syd, den høje randbeplantning, plænen, de høje smukke gamle træer, der lige som giver det hele endnu mere kant og ja - så grænser grunden mod øst, direkte op til stort åbent og grønt fællesareal, hvor der ikke må bygges.

Bakkebølle er en bebyggelse på Sydsjælland - beliggende i Vordingborg Sogn - øst for Vordingborg .

Bakkebølle var indtil 1774 ejet af Vordingborg Rytterdistrikt. Siden kom det under godset Lilliendal ved Mern. I landsbyen er rejst en sten til minde om Bakkebølles frikøb fra Lilliendal i 1795, hvor de 16 bøndergårde overgik til selveje. Tidligere var der i Bakkebølle et trinbræt på Kalvehavebanen.

Syd for landsbyen (ved Sjællands sydkyst, vest for Farøbroerne) ligger sommerhusområdet Bakkebølle Strand.

De nærmeste golfbaner er Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 26 km), Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Grundejerforeningen råder over grønne fællesarealer og der er flere steder nedgang og-/eller adgang til bademuligheder i form af badebroer, og små sandstrande. Der er gode fiskemuligheder langs hele kysten og i områdets Put & Take fiskeparker.

I facaden mod syd, med de mange store vinduer og den overdækkede træterrasse, ligger indgangsdøren, der leder en direkte ind i det store åbne og kombinerede køkken/alrum-miljø, med brændeovn, masser af køkkenskabe og bordplads samt udgang til baghaven.

Den store stue er i vinkel og ligger direkte op til alrummet. Kontordel kan meget nemt indrettes til ekstra værelse.

Badeværelse med fliser på gulv, der er gulvvarme og nydeligt bruseafsnit samt godt stort soveværelse.

Der er etableret nyt tag og vinduer på selve sommerhuset og på atelier/carport. I atelier er der installeret mobil varmepumpe.

Selvom der er hele 78 kvadratmeter, er ejendommen lidt egoistisk indrettet, da der kun er 1 værelse - men til gengæld masser af plads i de øvrige rum.