Ro og elegance - pakket smukt ind i naturen og slow living

Det høje punkt for enden ad afkørsel 41 giver et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne og freden sænker sig, blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

Storstrømmen og Farøbroen toner roligt frem bag de åbne marker - efterhånden som turen går ud af Bakkebøllevej og et godt stykke ude ad vejen, drejer man til højre ad Hjaletvej og sommerhusområdet toner lige så stille frem for ens åsyn.

Ligegyldig hvilken vej man vælger for at komme til Bakkebølle Strand - rammes man af marker, skov og den frie natur, inden skiltet viser ned til området.

Vejene i området er lukkede - og Ferskenvej er ingen undtagelse, hvor man ligesom bare fornemmer, at roen kommer til en, jo længere man kommer ned ad vejen og når man kører ind på grunden, ligesom føler sig pakket godt ind i naturen og privatlivet kan sættes endnu mere i højsædet.

Om sommeren er der privat badebro og et lille bådelaug.

Ejendommen er et Planet Hus og er i sig selv rigtig hyggelig - her er stemning og man føler sig i den grad hjemme og turen ned til vandet fra ejendommen via de små stier sætter i den grad dagsordnen for nydelse på et helt andet plan.

De nærmeste golfbaner er Møn Golfklub i Stege (ca. 21 km), Falster Golf Klub ved Eskilstrup (ca. 26 km), Sydsjællands Golfklub ved Næstved samt Næstved Ny Golfklub (begge ca. 41 km).

Grundejerforeningen råder over grønne fællesarealer og der er flere steder nedgang og-/eller adgang bademuligheder i Storstrømmen & der er gode fiskemuligheder langs hele kysten.

Entréen byder velkommen og man fornemmer straks den åbenhed der er det gennemgående tema i ejendommen og det er også herfra, der er opgang til hemsen.

Her er elegant brusebadeværelse med klinkegulv samt vaskemaskine og tørretumbler.

Åbent Invita køkken med smukke køkkenelementer og alt i hvidevarer.

Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet, med brændeovn, store vinduespartier ud til den delvist overdækket sydvendte træterrasse med trin ned til haven.

Der er også 3 gode værelser, med masser af sovepladser.

Der er mulighed for at bygge ekstra på grunden, såfremt man ønsker mere plads.

Et fritidshus der virkelig indbyder til fred og fordybelse.