Når kun det bedste er godt nok - og så lige toppet en ekstra gang

I 99 år har denne charmerende og prægtige villa vist sit værd - de mange detaljer - de beigepudsede facader - det røde tegltag og de nye store flotte terrasser - er blot nogle af de ting, der giver villaen "kant".

På en af byens mange attraktive veje - Boulevarden - i hjertet af Vordingborg by, omgivet af andre smukke og charmerende ejendommen, ligger denne herskabsvilla, med en yderst smuk og stilren fremtoning.

Ejendommen ligger med gå afstand til alt fra skoler, bymidte og offentlig transport - en sjælden udbudt ejendom der desuden kan bryste sig af, ikke have været handlet ret mange gange i dens levetid.

Med sine 195 m² fremstår den beigemalede villa, majæstetisk med det flotte røde tegl fra 2009 og den lette, enkle og elegante stil, der kendetegner husets ydre, finder man ligeledes i de store, lyse rum indenfor.

Fra den lukkede gårdhave er der direkte adgang til det 31 kvadratmeter store udhus/anneks, som nok mere er hvad man vil betegne som et atelier, eller et ideelt sted at have sit kontor, hvor der naturligvis også er gulvvarme og grovkøkken, med alle dettes fortræffeligheder - inklusiv vaskesøjle fra AEG.

De mange kvadratmeter bindes sammen af boligens smukke trappe med højt til loftet.

Villaen er i 2022 gennem renoveret i en form af en elegant istandsættelse, med sans for kvalitet og hvor detaljerne er gennemførte med respekt for husets oprindelse og sjæl.

Villaens facade ud mod Boulevarden er vestvendt og rent faktisk ligger vi på et hjørne der gør, at det store parkeringsareal med ind- og udkørsel til Chr. Richardtsvej, giver plads til adskellige køretøjer og ekstra feature er den, at der i "frugthaven", måske kunne være mulighed for at bygge en garage matchende villaens byggstil.

Haven er et kapitel for sig, hvor den smukke stil fra det udvendige også tydeligt skinner igennem her, de skarpe linier, med den store nyanlagte fliseterrasse, den veltrimmede plæne, det smukke gamle træ "på hjørnet" - der sagte kaster sine skygger ind over grunden samt det elegante hegn, der ligesom fuldener det hele og skaber en helt særlig rammer om udelivet

Det smukke ydre går igen i det indvendige og de mest betegnende ord for ejendommen er, elegance samt takt og tone.

Af elementer der er gennemgående i ejendommen er at alle vægge er hvidmalede, her er smukke hvidmalede plankegulve, pudsede lofter - flere steder med stuk, oprindelige dørhåndtag, stikkontakter i original stil, originale vinduer med fortsatsrammer etc.

Hoveddøren åbner op og hall`en med den åbne trappe med reposer, der fører op til 1.salen - kommer til syne og giver noget helt særligt til rummet.

Til højre i hall`en åbner sig de 2 smukke sammenhængende stuer. Den første af stuerne er fra de oprindelige tegninger ment som herreværelset og også her, den murede pejs pryder. Den anden stue ligger i direkte op til og i en mindre del af gulvet, hvor en tidligere veranda har været, kommer de smukkeste klinker til syne og giver historiens vingesus en helt særlig betydning.

Spisestuen er stor og vender ud mod havesiden, her er lille mellemgang med gæstetoilet samt det mest charmerende snedkerkøkken, med alt i hvidevarer fra SMEG og naturligvis franske blandingsbatterier, der fuldender billedet.

Baggang har dør ned til fyrkælderen og samtidig også stedet, hvor man træder ud i gårdhaven og ind i annekset.

For enden ad trappen til 1.salen er der repos og fordelingsgang.

I gæstetoilettet er der installeret ny Miele vaskemaskine og tørretumbler, 3 store værelserl, smukt brusebadeværelse med bruseafsnit i glas og opvarmet klinkegulv samt stort soveværelse.

Vi tør godt røbe, at ejendommen her er i en liga for sig og ikke noget man ellers i Vordingborg, ser til salg hver dag.