Når kun det bedste er godt nok og så lige en tand mere - også til 2 familier

Det høje punkt for enden ad afkørsel 39 ved Bårse, giver et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur, skoven, markerne og freden sænker sig, blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

Det første syn der møder jer, er den lange indkørsel, det store parkeringsareal og gårdsplads med blomstrende træer og grønne buske samt fornemmelsen af, at være helt sig selv.

Det store anneks er med spændende muligheder, enten som gæsteafsnit eller egen bolig for "den anden famile" - den "anden generation" eller hvis man blot vil have en stor gildesal, hvor der kan holdes fester, når venner fra nær og fjern besøger jer. Derudover stort skur - perfekt til "gør-det-selv-projekter" og opbevaring af planter og frugter.

Grunden er på cirka 8,4 hektar, hvoraf et større jordtilliggende er bortforagtet et år ad gangen. Haven på ca. 4 hektar er fyldt med farverige blomster, ca. 3.500 stykker ny plantede træer og grønne buske samt den store græsplæne. Der er også dejlig solterrasse. Der er rig mulighed for at dyrke jorden, og dermed krydre sommerens salater med grønsager fra egen avl.

Det er ikke kun selve ejendommen, der stjæler opmærksomheden. Vent til I oplever den storslåede natur, i de ugenert og naturskønne omgivelser ved Bårse, med panoramaudsigt over det åbne landskab.

Selve hovedhuset fremstår moderne og nybygget i 2022 - ord som komfort, funktionelt og æstetisk er det der automatisk "kommer til en" - alt pakket smukt ind i eksklusive materialevalg. Fra matriklen er der en langstrakt udsigt over de åbne vidder og skovene i nærområdet, som frem for alt kan nydes fra terrassen på sydsiden af huset. Omfangsrige skovområder breder sig få skridt fra matriklen, og omkring Bårsesøerne er der etableret et spændende friluftsområde med shelters og udsigtstårn. Bårse by tilgodeser hverdagen med skole, pasningstilbud og en dagligvarebutik, og der er også få kilometer til fornødenheder i henholdsvis Mogenstrup og Tappernøje.

Det samlede boligareal fremkommer ved, at der for selve den nybyggede ejendom er 221 boligkvadratmeter og dertil kommer de 77 boligkvadratmeter for annekset, som til sammen giver de 298 boligkvadratmeter.

Det charmerende ydre går igen inde i boligen, hvor I også kan glæde jer over et dejligt lysindfald.

Nybygget ejendom fra 2022 i gode kvalitetsmaterialer, hvor stuehuset er enkelt i sit design, omend bygningen samtidig emmer af elegance og æstetisk særkende.

Facaden består af røde tegl prydet af vældige vinduespartier med sprosser i en antracitgrå nuance, der matcher dørene og saddeltaget. Ligeledes er bygningsværket udført med vedligeholdelsesfrie løsninger og materialer af høj kvalitet.

Det bemærkes også inden døre, hvortil en særdeles veldisponeret planløsning gør sig gældende.

Hallen leder direkte ind i to sammenhængende stuer, som ikke desto mindre er adskilt af et stort vinrum med vægge af blotlagt murværk og New Yorker-glas. Bag endnu en muret halvvæg er køkkenet placeret, hvor en markant ø med bardisk vidner om rummets øvrige funktion som samlingssted.

Der er også et viktualierum. Læg endvidere mærke til de melerede, sandfarvede klinker, som er gennemgående og præger indretningen med en varm og kvalitetsbevidst atmosfære.

I forlængelse af opholdsmiljøet er der en imponerende havestue, hvor lyset er som intet andet sted i hjemmet, og dobbeltdøre på hver side fører ud på terrassen. Dernæst er der tre værelser, to badeværelser og et bryggers i boligen.

Det ene værelse er indrettet som en soveværelsessuite med eget walk-through-closet og badeværelse med hjørnekar, og der er også dør til terrassen.

Endelig byder det fritstående anneks på et køkken-alrum, et bryggers og et badeværelse.