På landet i byen - forberedt til ridebane og særskilt lod til stor fold

Det høje punkt for enden ad afkørsel 41 giver et bredt udsyn over den Sydsjællandske natur - Farø-broen og Storstrømmen - skoven, markerne og freden sænker sig, blot ved tanken om, at man er kommet på landet og væk fra storbyens stress og larm.

Ejendommen ligger i starten af Bakkebøllevej og er vejen, hvor længere man kommer ud af den, jo mere toner Storstrømmen og Farøbroen roligt frem bag de åbne marker og sidevejen Strandgaardsvej fører en ned til Gourmet Restauranten Holberggård og for enden ad vejen, ligger et lille hyggelkigt bådlaug.

Kun få minutters gang fra ejendommen ligger Nyråd, der med sit landsbyagtige præg små 3 km. fra Vordingborg, byder på det meste af, hvad man har brug for i hverdagen. Der er bager, Dagli'Brugs med de nødvendige dagligvarer, godt beliggende skole med klassetrin op til 6 kl., sportshal, boldbaner og med Hulemosesøen, som med sin forekomst af gedder, karper etc. er et pragtfuldt sted for lystfiskeren, men også byder på en malerisk spadseretur rundt om søen.

Og nu sidder der sikkert nogle og tænker, jamen er ejendommen her ikke lige blevet solgt og JO - det er den - men sagen er den, at dem som har købt ejendommen har købt den for at "tage jorden" og derfor sælger vi nu bygningssættet sammen med en passende mængde jord fra.

Ejendommen er nok det man bedst kan kalde en rigtig bondegård - med sit stuehus og de 3 længer - hvor den ene ikke er en rigtig længe - men mere et maskinhus.

I den ene længe er der fyrrum, værksted og god plads til opbevaring. I den anden længe er hestehold en oplagt løsning med stalden og sine otte bokse (bemærk - højden er 2,26 meter fra gulv til loft). Fra stalden er der samtidig adgang til det store maskinhus på ca. 470 kvadratmeter, hvor det ville være oplagt at indrette ridehus - selv vi godt ved, at der ikke er de internationale mål på 20 x 60 meter. - men mon ikke det kan bruges alligevel. og ellers ligger Vordingborg Sportsrideklub ca. 500 meter væk.

Grundareal et er delt i 2 lodder, hvor den ene del er omkring selve bygningssættet og den anden del med plads til fold, ligger overfor. Selve haven er stor, det meste er plæne, her er lukket godt af med den høje hæk på alle sider og flere stemningsfyldte terrasser - orienteret mod forskellige verdenshjørne og hvor den ene også er overdækket.

Selve opkørslen til ejendommen er bestemt heller ikke dårlig og giver ligesom det hele lidt mere kant.

Da vi mener ejendommen appelerer meget til de hesteinteresserede, har sælger valgt, at denne - inden overtagelsen - bekoster og foranstalter, at der (bag maskinhuset - hvor der p.t. er oplagringsplads) - bliver etableret dræn og fast bund til en kommende ridebane med målene 20 x 60 meter.

Samtidig bekoster og foranstalter sælger, at der til jordlodden - som er tænkt ind som fold til kommende ejer - på den anden side af Bakkebøllevej (overfor der hvor selve bygningssættet ligger) - bliver etableret 3 trækrør, således at køber har mulighed for at få trukket vand og strøm over til folden.

Ejendommen er fra 1881og har været i foregående ejers families i 5 generationer.

Facaden på stuehuset knejser mod vest og de 2 plan byder velkommen - med begge indgange fra store hyggelige østvendte gårdsplads.

I stueplanet er der entre med åben trappe til 1.salen, 2 store værelser, brusebadeværelse, forstue, dagligstue, stor spisestue med udgang til fliseterrasse og haven, hyggeligt køkken med spiseplads, baggang med nedgang til lille viktualiekælder, vaskerum/grovkøkken samt yderligere disponibelt rum.

1.salen rummer i øvrigt også 4 gode værelser samt yderligere brusebadeværelse.